Hirdetés

Game of Thrones: The Game - megérkezett az utolsó videó

|

Hamarosan megjelenik a második Game of Thrones játék, a kiadó ennek örömére közkézre bocsátotta a launch trailert.

Hirdetés

Korábban érkezett már egy játék, ami Tűz és jég dala regénysorozat első kötete alapján készült, az azonban nem véletlenül felejtődött el. A Game of Thrones: Genesis ugyan megtörtént, de jobb, ha inkább az igazi nagy dobásra, a Game of Thrones: The Game nevet viselő RPG-re koncentrálunk.

A Dark Souls-t is jegyző Focus Interactive berkeiben összeállt Game of Thrones: The Game megjelenéséig már csak közel két hetet kell aludnunk, legalábbis akkor, ha Steamen keresztül szeretnénk megvásárolni. A nagyobb külföldi oldalaknak már alkalmuk nyílt tesztelni, de sajnos kimondottan rossz pontszámokat adtak. Ahogy hozzánk is eljut, mi is beszámolunk az élményeinkről, addig meg táplálkozzatok a kép- és videóanyagokból és ezek alapján döntsétek el, hogy megéri-e majd beszerezni a játékot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)