Hirdetés

GameBreak - Blood Knights 2. rész

|

HP és Sirius nem bírnak leállni, tovább sanyargatják magukat a Blood Knights-szal.

Hirdetés

Amíg a GameStart pihen egy picit, a GameBreak folytatódik a Blood Knights végigjátszásával. Kit akarunk hülyíteni, inkább valameddigjátszásával.

Nem feltétlenül HP-t és Siriust minősíti, hogy a videó első öt percében egy nyomorult szakadékon próbálnak sokáig sikertelenül átjutni. Persze szórakoztató a szerencsétlenkedésük, és szívesen rájuk fognánk, hogy márpedig ők csinálnak valamit rosszul, de sajnos a játék ilyen, nincs mit tenni. Illetve de, tanulni lehet a példájából. Bár ha valaki a GameBreak sorozattal szeretne népszerűbb lenni... csináljon csak rossz játékot, mi szívesen játszunk vele, mert ezért fizetnek.

Holnap folytatjuk, lefekvés előtt a GameStar YouTube csatornára tessék fáradni és feliratkozni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)