Hirdetés

A Cyberpunk 2077 mellett egy másik hasonló témájú játék is jön idén

|

A fejlesztők nem árulnak zsákbamacskát, 10 percnyi kedvcsinálót láthatunk a játékmenetből.

Hirdetés

Nyilvánvalóan a 2020-as videojátékos kívánságlisták élbolyában szerepel a CD Projekt RED különlegesnek ígérkező játéka, az ősszel érkező Cyberpunk 2077, viszont nem ez az egyetlen cyberpunk-témájú projekt, amelyre idén számíthatunk, noha az új cím inkább indie területen mozog, mintsem AAA-kategóriában. 

Hirdetés

Az Anshar Studios egy izometrikus nézetű, sztoriorientált szerepjátékon dolgozik, amely a Gamedec névre hallgat és nem csupán a cyberpunk-stílus miatt érdekes, hanem azért is, mert rendkívül fontosak benne a döntéseink. A készítők szerint a játék világa folyamatosan alkalmazkodik majd a tetteinkhez és a történt alakulásával választásaink megváltoztatják majd a főhőst (aki egyébként egy virtuális gyilkosságok után nyomozó detektív). A következmények - akárcsak a való életben - lehetnek azonnaliak, hosszútávúak vagy rejtettek is, amik váratlan pillanatokban üthetnek be. A játékmenet során összeesküvéseket fülelhetünk le, virtuális világok közötti szokatlan kapcsolatokat fedezhetünk fel és a papíralapú szerepjátékok mechanikáit alkalmazva több szempontból is megközelíthetjük majd a dolgokat. Íme tíz percnyi ízelítő mindebből: 

A Gamedec Kickstarter-kampánya jelenleg is fut, a stúdió 50 ezer dollárt szeretne összekalapozni ahhoz, hogy 2020 decemberében megjelenhessen PC-re a játék. Nektek felkeltette az érdeklődéseteket?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)