Hirdetés

[17:00] GameNight - Assassin's Creed IV halloween buli

|

Assassin's Creed IV: Black Flag, jelmezverseny, gamer-találkozó, ünnep, buli, játékos verseny, nyereményeső, GameStar. Ez mind a holnapi GameNight, amire nagy szeretettel várunk mindenkit.

Hirdetés

Már csak egyet kell aludni és újra GameNight. Különleges este lesz, mert nem csak az Assassin's Creed IV: Black Flag érkezését ünnepeljük, hanem a Halloweent is. Assassin's Creed IV: Black Flag teszt megvolt? 

Immáron hatodik alkalommal rendezzük meg a GameNightot és hatalmas örömmel látjuk, hogy hónapról hónapra egyre többen buliztok velünk. A rendezvénysorozatunk októberben minden eddiginél több ajándékkal és lehetőséggel vár titeket, a szokásos kihívások mellett most jelmezverseny is lesz, illetve még egy tombolával is meglepünk titeket.

Vegyük sorra, hogy mi is vár rátok, ha kilátogattok hozzánk a Malom Bisztróba, október 31-én, csütörtökön. Tehát holnap. Értitek, na.

Versenyek

Mortal Kombat - 19:00

Injustice: Gods Among Us - 19:00 

FIFA 14 - 18:00

Forza Horizon - 20:00 

Guitar Hero - 20:00

Halo 4 - 19:00

Természetesen útközben további megmérettetéseket is szervezhetünk, amennyiben elegendő mennyiségű jelentkező van rájuk.

Jelmezverseny

A mostani GameNight különlegessége, hogy most úgy is jöhettek jelmezben, hogy senki sem fog furcsán nézni rátok. Mert ugye Halloween van. Érdemes is lesz beöltözni, mert a legötletesebb jelmezben érkező játékos egy limitált kiadású Edward Kenway figurát vihet majd haza. Természetesen örülnénk, ha minél több kalóz - na nem úgy - lenne jelen, de a jelmezválasztást teljes mértékben rátok és a fantáziátokra bízzuk. 

Ajándékok

Mert ugye cukrozhatjuk a taknyot, de a szíve mélyén azért mindenki erre a legkíváncsibb. Örömmel jelentjük, hogy lesznek. Először is az első 50 érkező ajándékba kap egy Assassin's Creed IV-es zászlócskát, illetve egy posztert. Csak mert odatalált. Szerintem ez jófejség. A versenyek győzteseit is díjazzuk, a GameStar magazin aktuális száma mellett különböző AC IV-es ajándékok várnak rájuk, amiket pajtásunk, a PlayOn bocsátott rendelkezésünkre.

Ahogy már említettük, a jelmezverseny nyertese egy szobrocskát kap ajándékba, de ez még nem minden... Egy nagyon különleges ajándékkal is készülünk számotokra, amit az a szerencsés vihet majd haza, aki részt vesz a sorsolásunkon. Nincs más dolgotok, mint egy kis papírcetlire felírni a neveteket, azt beledobni az erre a célra rendszeresített kalapba, majd imádkozni, hogy a ti neveteket húzzuk ki az eredményhirdetéskor. Mi is lesz az ajándék? Egy Assassin's Creed IV poszter, amit a fejlesztők saját maguk dedikáltak.

Eredményhirdetés

A versenyek eredményhirdetésére, a tombolahúzásra és a jelmezversenyre egy időben kerül majd sor. Ennek az időpontját 22:00-ra lőttük be, de az időpontváltozás jogát nemcsak hogy fenntartjuk, de igényeljük is, hiszen a versenyek csúszhatnak. Ha valaki esetleg nem tudja megvárni az eredményhirdetést, pedig nyert, annak sem kell csüggednie, mert az ajándékát átveheti a GameStar szerkesztőségében egy későbbi időpontban.

GameStar magazin vásárlás

A helyszínen lehetőségetek lesz megvásárolni a GameStar magazin 2013/09-es számát, amihez a GameStar törzsvásárolói kártya is jár, illetve a 2013/10-es számot, amihez Assassin's Creed II teljesjátékot és PS Plus előfizetést kaptok. Az első 25 vásároló egy AC IV-es zászlót kap ajándékba, Magyarország legnagyobb játékmagazinja mellé. Azok mi vagyunk. 

Tehát akkor még egyszer a legfontosabb dolgok

- Helyszín: Malom Kávézó (Soroksári út 48, Budapest, Malom Udvar)

- Időpont: 2013.10.31. csütörtök 17:00 - bele az éjszakába

- Facebook event: Itt mondjad, hogy jössz!

Most már remélhetőleg mindent tudtok, de ha maradtak még kérdések, akkor a hozzászólások között jelezhetitek és mi igyekszünk minél hamarabb válaszolni. Viszlát holnap, játékosok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)