Hirdetés

GameNight - Batman: Arkham Knight launch party és hivatalos League of Legends verseny!

|

Júniusban újra GameNight! Megünnepeljük a Batman: Arkham Knight megjelenést, egész nap pörögnek a League of Legends meccsek és még rengeteg egyéb program, ajándék és meglepetés vár rátok.

Hirdetés

Nem múlhat el hónap anélkül, hogy összejönnénk egy estére Magyarország játékosaival, és együtt ünnepelnénk azt a csodálatos fantáziavilágot, amihez mindannyian tartozunk. A magyar játékvilág házibulija júniusban is tárt kapukkal vár titeket.

A GameNight alig két év alatt több száz magyar játékos standard havi programjává vált, mi pedig nem szeretnénk nekik csalódást okozni. Ezért minden hónapban igyekszünk új programokkal, technikával és exkluzív lehetőségekkel bővíteni a kínálatot, hogy mindenki megtalálhassa a GameNightban azt, amit a legjobban szeret. 

A GameNight időpontja június 23-a, kedd!

Májusban először vittünk ki egyszerre több PC-t a rendezvényre és úgy láttuk, hogy mindenkinek nagyon tetszik ez az újítás, úgyhogy mostantól minden GameNighton lesz lanparty! Júniusban is folytatódik a hivatalos magyar League of Legends verseny, ahol véletlenszerűen összeválogatott háromfős csapatok küzdhetnek meg egymással. Természetesen nemcsak a győzelem öröméért lesz érdemes harcolni, a Riot Games rengeteg eredeti League of Legends témájú nyereménnyel és exkluzív champion skinekkel jutalmazza a bajnokokat.

A GameNight másik fő attrakciója a Batman: Arkham Knight megjelenése lesz. Ezért is tartjuk rendhagyó módon egy keddi napon a rendezvényt. A Rocksteady játéka egy minden eddiginél sötétebb lovagot ígér, rengeteg új ellenséggel egy olyan szabad világban, ahol lényegesen nagyobb szerepet kaphat a Batmobile is. A Batman: Arkham Knight minden elérhető platformon kipróbálható lesz a rendezvényen és természetesen a játék magyar forgalmazója sok-sok ajándékkal is készül számotokra.

Ezeken felül még rengeteg program, ajándék és meglepetés vár rátok június 23-án a Zippp Clubban, amiket folyamatosan jelentünk majd be a rendezvény napjáig, úgyhogy érdemes lesz figyelni a GSO-t és a GameNight hivatalos Facebook csoportját

GameNight Batman és a League of Legends

Időpont: 2015. június 23., kedd, 16:00-tól

ÚJ HELYSZÍN: Zippp Club, Margitsziget

Facebook event: Itt mondd, hogy jössz!

Facebook oldal: GameNight

A belépés természetesen továbbra is INGYENES!!!

Ki tart velünk?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)