Hirdetés

GameNight Bloodborne launch party - összefoglaló videó

|

Március végére befutott minden idők egyik legjobb Sony-exkluzív játéka, amit egy GameNight keretében bárki kipróbálhatott, és többen haza is vihettek.

Hirdetés

Megtudhattuk, hogy a GameNight-látogatók között rengeteg a nyugodt ember, ugyanis senki nem vágta hozzá senkihez a PlayStation 4 kontrollerét, vagy tépte ki a kioskból dühében.

Mindenki, akivel beszéltünk, elismerően nyilatkozott a Bloodborne-ról; még azok is adtak neki egy esélyt, akiktől egyébként távol áll a stílus. A From Software ismét hozta, amit eddig már többször, és egy egyedi, néha dühítő, de könnyen elsajátítható és rettentő addiktív játékkal jutalmazta meg a PlayStation 4-tulajokat. A GameNighton több konzolon lehetett kipróbálni a játékot, és bár sokszor láttuk a töltőképernyőt a retinánkba égett logóval, azért néhány próbálkozás után mégis sikerült többeknek elsajátítania az apró fortélyokat, amik ahhoz kellenek, hogy ne halálozzunk el rövid időn belül aránytalanul sokszor. A rendezvény végén egy PlayStation TV, egy AEG Bluetooth kihangosító, AEG vérnyomásmérők, egy Bloodborne sajtópéldány és a játék egy példánya is gazdára talált, a GameStar magazinok mellett. Nézzétek meg összefoglaló videónkat, és figyeljétek a GameNight Facebook oldalát, nemsokára újabb bejelentésekkel jövünk.

A rendezvényen készült képeket itt találjátok:

Márciusban a GameNighton a Bloodborne-é volt a főszerep, a résztvevők számos PlayStation 4 konzolon és egy kivetítőn is...

Posted by GameNight on Monday, March 30, 2015

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)