Hirdetés

GameNight - csúcskategóriás ASUS gépek és értékes ajándékok

|

Az ASUS Republic of Gamers egy külön standdal érkezik a GameNightra, ahol kipróbálhatjátok a legjobb gépeiket és értékes ajándékokat is nyerhettek.

Hirdetés

Az ugye megvan, hogy holnap GameNight? Hát, hogyne lenne meg. A League of Legends versennyel, The Witcher 3 Wild Hunt és The Incredible Adventures of Van Helsing III launch partyval súlyosbított rendezvény rengeteg meglepetést tartogat számotokra és főtámogatónk, az ASUS is több érdekességgel készül az eseményre.

Az ASUS Republic of Gamers külön standdal érkezik a GameNightra, ahol a cég csúcskategóriás PC-it és notebookjait próbálhatjátok majd ki. Az ASUS nem aprózza el a dolgot, a kitelepített notebookok között olyan vadállatok lesznek, mint az ASUS ROG G751JY, az ASUS ROG G750JZ, az  ASUS ROG G501JW és az  ASUS ROG G501JW, de a cég természetesen az asztali gépek szerelmeseiről sem feledkezik meg, úgyhogy az  ASUS ROG G20-at és az ASUS ROG GR8-at is elvihetitek majd egy körre. 

A fenti gépeket a The Witcher 3: Wild Hunt és a The Incredible Adventures of Van Helsing III fut majd, amiket rendezvény ideje alatt természetesen ki is próbálhattok. 

Az ASUS persze az ajándékokról sem feledkezett meg a tombola egyik fődíja a direkt játékosokra optimalizált ASUS ROG Crossblade Ranger alaplap lesz, a League of Legends játékosok között pedig egy ASUS XONAR U5 hangkártyát sorsolunk majd ki az este végén.

Az biztos, hogy nem fogtok unatkozni és a legszerencsésebb játékosaink még különleges ajándékokkal is gazdagodnak majd az este végére. Ha kíváncsiak vagytok, hogy mi vár rátok a május 22-i GameNighton, akkor kövessétek a rendezvény Facebook odalát vagy olvassátok el a programokról szóló cikkünket a GSO-n. 

GameNight május 22.

Időpont: 2015. május 22., péntek, 16:00-tól

ÚJ HELYSZÍN: Zippp Club, Margitsziget

Facebook event: Gyere, bulizz velünk!

Facebook oldal: GameNight

A belépés természetesen továbbra is INGYENES!!!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)