Hirdetés

GameNight - Diablo III: Reaper of Souls buli

|

Márciusban a Diablo III kiegészítőjének érkezését ünnepelhetitek velünk a GameNighton. Várunk titeket 28-án a Malom Bisztróban.

Hirdetés

Lassan egy éves lesz a GameNight. Nagyon furcsa visszagondolni az elmúlt 11 hónapra, de egyben jó is, mert amikor elkezdtük, nem is álmodtunk róla, hogy ekkora siker lesz a rendezvénysorozatunk. 

A következő GameNight március 28-án kerül megrendezésre, és ezúttal is egy milliók által szeretett sorozat lesz a középpontban. Hamarosan érkezik a Diablo III: Reaper of Souls, és mi szeretnénk ezt az alkalmat egy fergeteges bulival megünnepelni. A GameNightot tehát márciusban elviszi az ördög, de nem kell félni, mert hoz helyette versenyeket és ajándékokat.
 

A Reaper of Souls mellett természetesen a szokásos mókákat is elhozzuk nektek. A versenyekkel kapcsolatban majd a ti véleményetekre is kíváncsiak leszünk, úgyhogy érdemes lesz majd figyelni a GameNight hivatalos Facebook oldalát. Lesznek étel- és italakciók, kedvezményesen vásárolhattok majd GameStar magazinokat, tengernyi játékot próbálhattok ki és persze ott lesz a szokásos társasjátékos különítményünk is.
 

Van még rengeteg meglepetésünk, amiket az eseményig szépen be is jelentünk, de addig is elég annyit tudnotok, hogy nem érdemes más programot csinálni március 28-ára.

Fontos infók:

Időpont: 2014. március 28. 18:00 - míg az utolsó ember is ki nem fullad

Helyszín: Malom Bisztró (Soroksári út 48, Budapest, Malom Udvar)

Facebook event: ide tessék kattintani.

Facebook oldal: a GameNight hivatalos oldala

A belépés természetesen ingyenes!


Ki tart velünk márciusban is?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)