Hirdetés

GameNight - elő-karácsony, utó-PlayIT beszámoló

|

Pénteken megünnepeltük a karácsonyt, a PlayStation 4 megjelenését, és ismét egy kellemes péntek estét töltöttünk el a Malom Bisztróban olvasók és játékiparbeliek társaságában.

Hirdetés

A GameNightot mi is minden hónapban türelmetlenül várjuk, az azt megelőző hosszas és összetett szervezési folyamat végén nincs is jobb, mint legurítani egy üdítőt a GameStar olvasóival, a játékipar más hazai képviselőivel, és persze a GameStaros kollégákkal.

Ha december, akkor tél, ha tél, akkor hideg, ha hideg, akkor forralt bor (farkasok, éjszaka, holdfény, cipő... értitek). Aki belépett a Malom Bisztróba, azt egyből megcsapta a forralt bor kellemes illata, ami belengte az egész termet, egy kicsit megidézve a karácsonyi vásárok hangulatát. De itt csak GameStart és GameStar metálos pólót lehetett venni (meg forralt bort, üdítőket, nagyon finom melegszendvicset és hotdogot), viszont melyik vásárban van ennyi kipróbálható játékkonzol? Na ugye, GameNight kontra karácsonyi vásár: 1:0.

Mivel egész véletlenül pont a PlayStation 4 megjelenésének napján zajlott a rendezvény, mi is vérünket adtuk egy konzolért, melyen az este nagyobb részében a Killzone: Shadow Fall futott, de azért a next-gen Call of Duty: Ghostsot és a Knacket is kipróbálhatta az, aki belesüppedt a TV előtti fotelbe.
 

 

A lépcső alatt két playseat volt jól megfontoltan elhelyezve, ezeken lehetett gyakorolni a Forza Horizon versenyre nagy lelkesen. Mivel sokan fordultak meg bennük, igyekszünk legközelebb is elhozni nektek.
 

Azt már mondanom sem kell, hogy a Rock Bandtől megint lerepült a hajunk. Néha örömünkben, néha bánatunkban. Például amikor a második lejátszott szám a Poison volt Alice Coopertől, amiből már a PlayIT-en túladagoltuk magunkat. De amolyan guilty pleasure ez nekünk, úgyhogy csak azért sem töröljük ki.
 

Szeretnénk megköszönni RoacH nevű olvasónknak, hogy néhány haverjával és pár társasjátékkal együtt befoglaltak egy asztalt, így aki előbb fogna tehéntőgyet, mint kontrollert, szintén megtalálhatta a neki való szórakozást. 
 

A versenyeken az aktuális GameStar (ami szintén múlt pénteken jelent meg, van valami ebben a péntek 13-ban) mellett most is sok-sok értékes, máshonnan nem beszerezhető nyereményt lehetett megszerezni, de a legboldogabb alighanem a tombola nyertese volt, aki egy, a fejlesztők által dedikált Batman: Arkham Origins poszterrel térhetett haza. Menő.
 

 

Januárban is lesz GameNight, részletekkel hamarosan visszajövünk, addig nevezzetek a mémpályázatra. Reméljük nem bántátok meg, hogy eljöttetek, és legközelebb mégtöbben leszünk. Folyamatosan azon igyekszünk, mindenki jól érezze magát. Ezzel kapcsolatban szívesen várjuk visszajelzéseiteket kommentben vagy Facebook üzenetben, ha valamit hiányoltok és szívesen látnátok, írjatok nekünk. 

Tekintsétek meg az eseményhez készült videót is, melyben például látogatók is nyilatkoznak arról, hogy hogy érezték magukat, a galériában pedig megtaláljátok az eseményen készült fotókat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)