Hirdetés

GameNight - ezek a programok várnak, most sem érdemes kihagynod!

|

Street Fighter V, Dying Light: The Following, XCOM 2, változatos versenyek, kvíz, retro sarok és még egy meglepetés is vár benneteket a holnapi GameNighton.

Hirdetés

Holnap ilyenkor már javában zajlik a februári GameNight a BarCraft 2-ben, pörögnek a versenyek döntői, megy a szabad játék, szórjuk a nyereményeket és a szokásos, jó hangulatban telik az este.

Aki még nem döntötte el, eljön-e holnap, vagy csak nem tudja pontosan, mennyi mindennel készülünk, annak alább összeszedtük az összes tudnivalót. 

Street Fighter V

A héten jelent meg a Capcom legújabb verekedős játéka, ami legalább annyira szórakoztató, mint a GameNightok állandó résztvevője, a Mortal Kombat X. Ezt az est folyamán három PlayStation 4-en fogjátok tudni kipróbálni, melyek közül kettőn versenyt is szervezünk. Az egyiknél a MAVIK profijaival mérhetitek össze a tudásotokat, és értékes ajándékot kap az, aki valamelyikőjüket legyőzi. A másik versenyt azoknak szervezzük, akik nem feltétlenül konyítanak a Street Fighterhez, de szeretnének nyerni: az egyenes kieséses versenybe bárki szabadon nevezhet, segítünk elmagyarázni, hogyan működik a játék, úgyhogy ne féljetek, próbáljátok ki magatokat, akár a gombok rendszertelen csapkodásával is lehet majd győzni. A harmadik gépen szabad a játék, bárki kipróbálhatja, sőt, még lehet, hogy minket is elverhet.

XCOM 2

Szintén viszonylag friss az XCOM 2, mely február elején jelent meg. A taktikai akciójátékot a Gigabyte két PC-jén játszhatjátok szabadon, megismerkedhettek a játék alapjaival, megtudhatjátok, miért szeretik világszerte több százezren, és megnézhetitek, hogyan fut két csúcsteljesítményű számítógépen. 

Dying Light: The Following

A Dying Light új kiegészítője, a The Following az Enhanced Edition nevű bővített kiadással egyszerre futott be, így a GameNighton már a kibővített, felújított változattal próbálhatjátok ki a kiegészítőt. Nem csak válogatott módszerekkel lehet majd lecsapni a zombikat, de autóba ülve akár át is gázolhattok rajtuk - így vagy úgy, jó móka lesz, próbáljátok ki mindenképp a helyszínen lévő két Xbox One-on, kényelmes kanapékon ülve.

Counter-Strike: Global Offensive és Hearthstone

Ahogy legutóbb, úgy most is két PC-s versenyt szervezünk, így a kontrollerek helyett billentyűzethez és egérhez (esetleg érintőképernyőhöz) szokott játékosok is kapjanak esélyt arra, hogy nyereménnyel térjenek haza. A Counter-Strike: Global Offensive-ben és a Hearthstone-ban is izgalmas 1v1 meccseket játszunk, és míg előbbi esetében minden adott lesz, utóbbinál mindenki a saját paklijaival játszhat, a saját taktikáját használva nyerhet.

Kvíz

A programba beiktatunk egy körülbelül egyórás kvíz szegmenst is, melynek során az est három sztárja, a Street Fighter V (és ezzel együtt a Street Fighter sorozat), a Dying Light: The Following (és az alapjáték), valamint az XCOM 2 (és elődje) kapcsán teszünk fel kérdéseket. Szeretnénk minél több ajándékot szétosztani, és akár tippeléssel is lehet majd nyerni, úgyhogy ha eljön az idő, legyetek ott, jelentkezzetek, merjetek választ adni, és tiétek lehet deadpoolos vagy Gigabyte-os ajándékaink egyike.

Ezeket mind-mind hazavihetitek majd a február 19-ei #GameNightról. Készültök már? #Deadpool

A photo posted by GameStar Hungary (@gamestarhu) on

Retro

SakmaN is érkezik retro játékgépeivel, amiken elsősorban a '90-es évek legnagyobb klasszikussait próbálhatjátok ki. Régi Street Fighter játék például biztosan lesz, és sok más kazettával(!) is készül, úgyhogy nézzetek majd rá a retro sarokra, biztosan találtok valamit, ami kedves emlékeket ébreszt bennetek.

Parapark

Videojátékok mellett ezúttal a GameNighton kipróbálhattok valami olyat is, amit még nálunk soha: a Parapark egy - természetesen nem működő - bombaszerkezetet hoz, amit minél gyorsabban kell hatástalanítani. Nem akarjuk tudni, mi történik, ha nem sikerül, de remélhetőleg ti sem akarjátok - próbáljátok ki, ebben mennyire vagytok jók!

Holnap 16:00-tól tehát GameNight a Barcraft 2-ben, mindenkit sok szerettel, sok versennyel, sok ajándékkal és sok-sok mókával várunk!

GameNight - Street Fighter V, XCOM 2 és Dying Light: The Following megjelenési buli

Időpont: 2016. február 19., péntek, 16:00-22:00

Helyszín: Barcraft 2 esport bár, 1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 59.

Facebook esemény: Itt jelezd, hogy jössz!

Facebook oldal: Itt iratkozz fel, hogy ne maradj le semmiről!

A belépés változatlanul ingyenes!

Címkék: #gamenight
Platformok: PC PlayStation 4 Xbox One
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)