Hirdetés

GameNight - Hivatalos League of Legends verseny, The Witcher 3 és Van Helsing III launch party

|

Májusban egy nagyon különleges GameNighttal várunk titeket: rendezünk egy hivatalos magyar LoL bajnokságot, és együtt ünnepeljük a The Witcher 3 Wild Hunt és a The Incredible Adventures of Van Helsing III megjelenését! Ajándékok, versenyek, meglepetések!

Hirdetés

A május elejei Star Wars napi GameNight hatalmas siker volt, de most emeljük a tétet. Minden eddiginél több program, ajándék és meglepetés vár titeket a május 22-i GameNighton!

Sokak kívánsága teljesül végre, ugyanis mostantól PC-k is lesznek a GameNightokon! A május 22-i rendezvény lesz az első alkalom, amikor lanpartyzhattok a magyar játékvilág házibuliján, és természetesen ezt a jeles eseményt méltóképpen fogjuk megünnepelni. A GameStar és a Riot Games közösen hozza el világ egyik legsikeresebb játékát, a League of Legends-t a GameNightra, ahol 3v3-as meccsekben küzdhettek majd meg egymás ellen az értékes ajándékokért. 

A GameNighton minden platformon kipróbálhatjátok majd a CD Projekt zseniális sorozatának legújabb részét, a The Witcher 3: Wild Huntot is. Rengeteg Xbox One-t, egy PlayStation 4-et és két csúcskategóriás PC-t is kiviszünk nektek, hogy megnézhessétek és kipróbálhassátok az idei év egyik legjobban várt játékát. A színpadon folyamatos lesz a játék és a kvíz, amivel természetesen szintén rengeteg értékes ajándékot nyerhettek majd.

Ezen felül kis hazánk egyik legsikeresebb fejlesztőstúdiója, a NeocoreGames is kilátogat a GameNightra, hogy megmutassa nekünk a méltán híres The Incredible Adventures of Van Helsing sorozat záróepizódját. Egy külön standon próbálhatjátok majd ki a Van Helsing III-at, és persze több meglepetéssel és ajándékkal is készülünk számotokra.

A május 22-i GameNightra rengeteg programot sűrítettünk össze, hogy egy pillanatra se unatkozhassatok, a partnereinkkel együtt pedig gondoskodunk róla, hogy egyetlen játékos se távozzon üres kézzel a rendezvényről. Főtámogatónk, az Asus rengeteg PC-s ajándékkal készül számotokra, a Riot Games-nek köszönhetően sok exkluzív League of Legends cuccot nyerhettek, illetve a The Witcher 3 Wild Hunt magyar forgalmazója, a Cenega és a Van Helsing III fejlesztői, a NeocoreGames is fantasztikus meglepetésekkel készülnek. Ezen felül a Cooler Master, az Aqua és a Logitech szintén sok ajándékkal érkezik, úgyhogy most sem csak a legjobb videojátékok és az utánozhatatlan hangulat miatt lesz érdemes kilátogatni a GameNightra.

Ezúttal viszont új helyszínen várunk titeket! A GameNight a Zippp Clubba költözik, pár lépésre a Margitsziget bejáratától (4-6 villamospótló busszal könnyen megközelíthető). Lényegesen nagyobb területen, külön termekkel és egy hatalmas kerti résszel várunk titeket.

Mostantól minden nap bejelentünk valamit a GameNighttal kapcsolatban, úgyhogy érdemes lesz követni a GameStar Online-t, illetve a GameNight hivatalos Facebook csoportját.

GameNight május 22.

Időpont: 2015. május 22., péntek, 16:00-tól

ÚJ HELYSZÍN: Zippp Club, Margitsziget

Facebook event: Gyere, bulizz velünk!

Facebook oldal: GameNight

A belépés természetesen továbbra is INGYENES!!!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)