Hirdetés

GameNight - ilyen volt a The Last of Us Remastered launch party

|

A The Last of Us Remastered launch party egy új kezdet volt a GameNight életében. Köszönjük, hogy most is velünk tartottatok, képekkel és videóval mutatjuk meg, hogy milyen volt a buli.

Hirdetés

A júliusi GameNight ugyan augusztusban volt, de ez senkit sem érdekelt, mert hozta azt a hangulatot, amit már megszokhattunk tőle. 

A magyar játékvilág házibulija új otthonra talált a Grundon és külön öröm, hogy ezt az alkalmat a Naughty Dog zseniális alkotásával ünnepelhettük meg. A tavalyi év sikerjátéka, a The Last of Us nálunk is nagyon jól szerepelt, a Remastered pedig most még teljesebbé varázsolta az élményt PlayStation 4-en, amiről a GameStar magazin augusztusi számában olvashattok majd bővebben. Ráadásul a tesztnek a ti képeitek szolgáltatják majd a hátteret. 

Az első Grundos GameNight nagyon jól sikerült. Már az első terepszemlén tudtuk, hogy az éppen felújítás alatt lévő terem tökéletesen passzol majd a The Last of Us poszt-apokaliptikus hangulatához. Ezen Gustavo Santaolalla zseniális zenéje még dobott egy nagyot, amikor végre minden a helyére került és összedugtuk a gépeket.

 

Természetesen nincs GameNight versenyek nélkül és mivel a mostani esemény a The Last of Us Remasteredről szólt, ezért össze is kötöttünk gyorsan négy PS4-et, hogy 1v1 és 2v2 meccsekben dönthessük el, hogy kik az igazi túlélők. 

A versenyek között folyamatosan pörgött a quiz, ahol a helyes válaszokért szórtuk az ajándékot, de az igazi meglepetéseket az eredményhirdetésre tartogattuk.

Az egyéni és páros versenyek győztesei PS4-es játékokat nyertek, illetve egy Sonys ajándékcsomagot és a GameStar aktuális számát.

Reméljük, hogy ti is olyan jól éreztétek magatokat, mint mi, ne felejtsétek el, hogy jövő hónapban is lesz GameNight a Grundon. A következő rendezvény témájáról és időpontjáról hamarosan többet is megosztunk veletek, de annyit már most elmondhatunk, hogy az új helyszín olyan lehetőségeket nyitott meg a GameNight előtt, aminek ti is nagyon fogtok örülni.

Köszönjük, hogy most is velünk tartottatok, hamarosan újra találkozunk. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)