Hirdetés

GameNight - ilyen volt a The Order 1886 launch party!

|

Mozivásznon játszottunk a The Order 1886-tal, kiosztottunk egy PS4-et, tanultunk a steampunkról. Hogy milyen volt a péntek esténk? Mutatjuk.

Hirdetés

Végre megjelent a Ready at Dawn első komolyabb próbálkozása, a Sony idei első nagy exkluzívja, a The Order 1886. Amellett, hogy természetesen leteszteltük, még egy The Order 1886 végigjátszás-sorozatot is elindítottunk a YouTube csatornánkon és a megjelenést egy különleges GameNighttal ünnepeltük.

A The Order 1886 olyan fantasztikusan nézett ki a mozivásznon, mintha arra teremtették volna. A Lurdy moziban egyszerre két teremben pörgött a játék: míg az egyikben Paca egyfajta interaktív filmként végigjátszotta a The Ordert, addig a másikban egymásnak adták a kontrollert a játékosok.

Majdnem két teljes termet töltöttünk meg, úgyhogy a nyeremények kiosztására meg is kellett nyitnunk egy nagyobbat, hogy mindannyian beférjünk és végre kioszthassuk a legszerencsésebb GameNightereknek az ajándékokat. Most sem csak a jó társaság és remek játékok miatt volna érdemes velünk tartani, mert egy egyedi steampunk kontroller és egy The Order 1886 Press Kit mellett egy PlayStation 4-et is kisorsoltunk.

Nagyon örülünk, hogy megint ennyien eljöttetek erre a rendhagyó GameNightra és örömmel jelenthetjük, hogy 2015-ben nagy terveink vannak a rendezvénysorozatunkkal kapcsolatban. Kibővülünk, megújulunk és egyre több programmal, exkluzív lehetőséggel, játékkal és ajándékkal várunk titeket minden hónapban.

Hamarosan többet is elárulunk a folytatásról, a háttérben folyamatosan zajlik a munka, hogy a magyar játékvilág házibulija még felejthetetlenebb élményekkel ajándékozhasson meg titeket. A javaslatokat és észrevételeket természetesen továbbra is várjuk, úgyhogy ne tartások magatokban az ötleteiteket. A GameNight mindnyájunké. 

 

Ha nem akarsz lemaradni a következő GameNightról, akkor látogass el a rendezvény hivatalos Facebook oldalára.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)