Hirdetés

GameNight - Insert Coin

|

Egy fantasztikus estére a GameNight visszarepít mindenkit az árkád gépek és a retró játékok világába; fénypisztolyos játékok, playseates versenyek, rengeteg meglepetés, ajándék és egy kis jótékonykodás.

Hirdetés

A GameNight most hetedik alkalommal kerül megrendezésre, és benne lesz minden, amit az eddigiekben szerettetek, sőt meglepünk titeket egy csomó újdonsággal is.

A GameNight időpontja november 22., péntek.

A GameNight Insert Coin a retró életérzésre épít. Az új konzolgeneráció már kopogtat, ezért nem is tehetünk mást, mint hogy visszatekintünk egy kicsit a hőskorra. Tudjátok, amikor minden egy kicsit egyszerűbb volt, de igazából mégsem. Amikor még nem fogta a kezünket egy videojáték és nem álltak mögöttünk a fejlesztők és suttogták a fülünkbe, hogy „itt most balra, aztán ott van a obdzsektiv", hanem verejtékes munkával kellett mindent magunknak kitalálnunk. 
 

A 8-bites élmény, az epic bossharcok, az árkádgépek és a önfeledt játék kora volt ez, amikor még egy húszasért (ki mennyiért) vettük a boldogságot a játékteremben. Ezt az időt szeretnénk visszacsempészni a HD világba egy felejthetetlen este erejéig. A GameNight novemberben egy kis múltidézésre invitál titeket, ahol szerepet kap minden, amit eddig szerettetek a rendezvénysorozatunkban, és kiegészítjük egy csomó újdonsággal, ami remélhetőleg mosolyt csal az arcotokra.
 

De mi is lesz a GameNighton?

A játéktermi hangulatot a jelenlegi konzolgeneráción hozzuk vissza. Fénypisztolyos Time Crisis és House of the Dead versenyek, amikben pontokért megy majd a harc, melyeket a nyertes értékes ajándékokra válthat. Most viszont nem csak ti nyerhettek, hiszen a versenyre való nevezésért, illetve magáért a játékért egy általatok meghatározott összeget (10 forinttól, ameddig gondoljátok) kérünk tőletek. Az összegyűlt pénzt a GameStar kiegészíti és felajánlja a Dr. Kállay Ferenc alapítványnak, a fül-orr-gégebeteg és hallássérült gyermekek megsegítésére.
 

A GameNight időpontja pontosan a Need for Speed: Rivals megjelenésének a napja, úgyhogy ha szeretnétek az elsők között kipróbálni a játékot, ráadásul kormánnyal, akkor ezt is megtehetitek 22-én. Természetesen az NfS-ből is rendezünk versenyt, úgyhogy most sem maradtok autós kihívás nélkül.

Továbbá a PC-sekről sem feledkeztünk meg, ugyanis ezen napon végre megjelenik az Assassin's Creed IV: Black Flag az ő leginkább preferált platformjukra is. Kint lesz velünk a Toshiba és magukkal hozzák a Toshiba Satellite P855-33U notijukat, amin szintén az elsők között vihetitek el egy körre a Ubisoft játékát, amiről az a hír járja, hogy egyébként is PC-n lesz a legszebb, de a Need for Speed: Rivals is kipróbálható lesz a csodamasinán.
 

A retró életérzés szerelmeseinek SakMan pajtásunk jóvoltából hozunk egy Nintendo 64-et, amin Mario pontgyűjtő verseny fog futni. Olyan kevés hely van már a világon - talán az interneten kívül -, ahol az old-school játékos villoghat a hosszú évek alatt megszerzett skilljeivel, mi szeretnénk, ha a GameNighton fizetődne ki az a sok száz óra, amit az elmúlt évtizedekben beleöltetek ezekbe a játékokba.
 

Természetesen azoknak sem kell félniük, akik inkább előre néznek, mintsem a múlton merengenek, ugyanis a szokásos versenyeket is megrendezzük. Megint lesz Mortal Kombat, sőt, a DC Universe-es hősöket is bevonjuk a játékba, illetve Injustice-ban, FIFA 14-ben és Halo 4-ben is összemérhetitek az erőtöket a többiekkel. Amikor a bandák pihennek, a Rock Band/Guitar Hero párbajok ideje is eljön, viszont a gitárhuszárok ezen az estén szigorúan a 60-as, 70-es, 80-as évek slágereit tolják a torzítatlan fröccsöntött izéken.

Többször hallottuk, hogy lenne igény valamiféle étkezési lehetőségre a GameNighton, ezért most a Malom Bisztró limitált számban fincsi hotdogokkal is készül számotokra. Erről hamarosan több részletet is megosztunk veletek.

Tehát akkor a legfontosabb dolgok még egyszer...

- Te

- Mi

- Helyszín: Malom Bisztró (Soroksári út 48, Budapest, Malom Udvar)

- Időpont: 2013.11.22. péntek 18:00 - bele az éjszakába

- Facebook event ide kattintva érhető el

- A belépés természetesen ingyenes

Megint minden adott egy felejthetetlen estéhez, reméljük, hogy most is velünk tartotok. Lesznek még meglepetések, úgyhogy érdemes lesz figyelni a GSO-t és a GameNight Insert Coin Facebook eventjének oldalát, mert folyamatosan tájékoztatunk majd titeket az újdonságokról. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)