Hirdetés

GameNight Insert Coin beszámoló

|

Hogy mi történik, ha a játéktermek retró hangulatát összemosod a Microsoft next-gen konzoljával és mindezt a jótékonyság jegyében teszed?

Hirdetés

Egy fantasztikus GameNight. Mert ez is az volt. Az Xbox One, a retró életérzés és a jótékonykodás újra összehozott minket egy felejthetetlen estére; következzék a hetedik GameNight élménybeszámolója.

A GameNight Insert Coin több szempontból is különleges volt. Most először repültünk vissza az időben, mert nem csak a jelenlegi generáció csodáival foglalkoztunk, hanem megemlékeztünk a hőskorról is.

Fénypisztollyal játszani a Time Crisis-t és a House of the Deadet egy jól sikerült tajvani kirándulás boldogságával vetekedő élmény. Ki gondolta volna, hogy a mostanában kicsit háttérbe szorult fagyikontrollert és egy fröccsentett kínai fegyvernek látszó tárgyat összekombinálva ilyen jól lehet mulatni; mint amikor egy év után pénzt találsz a télikabátod zsebében. 

Last minute meglepetésként még azt is bejelentettük, hogy Magyarországon a GameNighton próbálhatjátok majd ki az Xbox One-t. El is hoztuk nektek, rákötöttük egy projektorra, a ponyva elé helyeztük a világ két legkényelmesebb foteljét és kettesével lehetett tesztelgetni, hogy mire is képes a következő generáció. Kirobbantani onnan az embereket nem volt olyan könnyű, de ezzel számolhattunk volna.

A retró életérzést erősítendő egy külön kis sarkot rendeztünk be a Sakmantől (köszi) kapott Nintendo 64-nek, amiben folyamatosan cserélődtek a játékok. Szürreális volt egyszerre látni a Killer Instinct Goldot az N64-en és az új Killer Instinctet az Xbox One-on

Akiket sem a játékterem, sem az új konzolgeneráció nem érdekelt, az sem unatkozott, mert a Toshiba kölcsönadta nekünk a Toshiba Satellite P855-33U gamernotijukat, amin kormánnyal pöröghetett a Need for Speed: Rivals és teljes pompájában illegette magát az Assassin's Creed IV: Black Flag.

Ajándékokból sem volt hiány, de ezeket felsorolni is sok lenne, nézzétek meg a galériánkban lévő képeket, onnan megtudhatjátok, hogy milyen cuccokat vihetnek haza a versenyeken jól teljesítő, vagy éppen csak hihetetlenül szerencsés látogatók.

Most viszont nem csak ti járhattatok jól, mert a fénypisztolyos játékokért adott adományok egy szép összeget hoztak össze, amit mi most kiegészítünk és átadunk a Dr. Kállay Ferenc alapítványnak, a fül-orr-gégebeteg és hallássérült gyermekek megsegítésére.

Annyi minden történt még, de ezeket majd jól megnézitek inkább a rendezvényről készült videónkban. Ugye? UGYE?!

Ez volt a novemberi GameNight, reméljük, hogy mindenki olyan jól érezte magát, mint mi. Természetesen decemberben is lesz GameNight és most is készülünk nektek egy-két meglepetéssel, de erről majd egy kicsit később számolunk majd be részletesen.

Ti jól éreztétek magatokat? Ha van észrevételetek a rendezvénnyel kapcsolatban, vagy ötletetek, amivel még jobbá tehetnénk, akkor azt semmiképpen se tartsátok magatokban. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)