Hirdetés

GameNight Insert Coin - jótékonysági játékterem

|

A novemberi GameNight nem csak egy múltban tett mókás barangolás lesz, hanem most ti is segíthettek azzal, hogy eljöttök és játszotok velünk.

Hirdetés

A GameNight az utóbbi fél évben akkorára nőtt, amekkorára az elindításakor nem is reméltük volna. Szeretnénk, ha szokásos jó hangulatú, játékkal és beszélgetéssel töltött buli mellett ez a mostani egy kicsivel többről szólna.

A GameNight Insert Coin most egy estére jótékonysági játékteremmé változtatja a Malom Bisztrót! Persze megtaláltok majd mindent, amit megszoktatok és szerettetek az eddigi GameNightokban, de most egy kis csavarral igyekeztünk még jobbá tenni a játékvilág havi ünnepét. 

A korábbi GameNightokon eddig senkinek sem kellett üres kézzel távoznia, vagy a versenyeken, vagy csak úgy, de mindig szép ajándékokkal és élményekkel mehetett haza mindenki. Most nem csak ti járhattok jól, hanem segíthettek másokon is. De hogyan is zajlik ez? Ahogy azt már elmondtuk nektek, az árkádgépek hőskorát a jelenlegi generációs konzolokon élesztjük újra, lesz fénypisztolyos Time Crisis és House of the Dead, illetve Need for Speed: Rivals kormánnyal, amiket kipróbálva nem csak ti szórakozhattok jól, de jót is tesztek vele.

Ahogy régen a játéktermekben, úgy itt is „inzertálni kell majd a koint”, viszont ahelyett, hogy ez a pénz a mi zsebünkbe (vagy a gépekbe) vándorolna, jótékonysági célokra ajánljuk majd fel. Egy menetért te mondod meg, hogy mennyit szeretnél majd fizetni, a végén pedig az adott összeget a GameStar kiegészíti és átadja a Dr. Kallay Ferenc Alapítványnak a fül-orr-gégebeteg és hallássérült gyermekek megsegítésére. Maga a rendezvény és a játékok túlnyomó része természetesen továbbra is teljesen ingyenes, de aki úgy érzi, hogy szeretne bekapcsolódni a kezdeményezésünkbe, annak szívesen fogadjuk az adományát.

A retró mellett természetesen ott lesznek a jelenkor nagyágyúi is. A szokásos értékes nyereményekért zajló versenyek, a Guitar Hero és a múlt legnagyobb slágerei, és még készülünk egy pár játékkal, amiről hamarosan többet is elmondunk. A GameNighton több étkezési lehetőség is lesz, a játékosokat egy kihelyezett hotdogos kocsi várja majd, ahol két játék között kedvezményes áron haraphattok egy falatot. A GameStar VIP kártyások számára egy kis különlegességgel is készülünk, ugyanis, ha felmutatod a kártyát, (miután megtaláltad benne az embert) még olcsóbban ehetsz egy hotdogot. Nincs VIP kártyád? A GameNighton most is megveheted a GameStar magazin aktuális és korábbi számait, köztük azt is, amihez a törzsvásárlói kártyát is adjuk!

- Helyszín: Malom Bisztró (Soroksári út 48, Budapest, Malom Udvar)

- Időpont: 2013.11.22. péntek 18:00 - bele az éjszakába

Facebook event ide kattintva érhető el

- A belépés természetesen ingyenes

Ez persze még messze nem minden, érdemes folyamatosan figyelni a GSO-t és a GameNight Insert Coin Facebook eventjének oldalát, mert még rengeteg meglepetéssel készülünk számotokra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)