Hirdetés

GameNight The Order: 1886 - beszélgessünk a steampunkról

|

A GameNight keretében nem csak a The Order 1886 magával ragadó világa ismerhető meg, a steampunkról is beszélgetünk majd.

Hirdetés

Térdeljen kukoricára aki nem tudja, sőt nem jön el a GameNightra. Bizony az év első bulija lesz péntek este 7-től, ahol a The Order: 1886 PS4 exkluzív játéka lesz kipróbálható, ráadásul a Lurdy moziban. Játék, szórakozás, nyeremények és jó társaság, ez garantált. De ennél többet is kaptok, ugyanis a kerekasztalunk témája a Steampunk stílus lesz.

Aki kicsit pihenni szeretne vérfarkas ölés közben, annak 8 óra után érdemes lesz otthagyni picit a konzolt, és figyelmét a kerekasztal felé fordítani (két teremben leszünk, egyikben filmként nézhető a játék, a másikban mindenki kipróbálhatja az élményt, de néha megállunk beszélgetni közben). Nem csak maga a játékmenet lesz téma, a szépséges grafika vagy a játék sztorija, hanem kicsit közelebbről megismerhetjük a steampunk stílust is.

A steampunk nem csak egy öltözködési stílus, vagy hóbort. Életérzés is, a viktoriánus divat és eszmék modern megtestesülése. Technika és misztikum egymásra találása, gőzgépek és konzervatív viktoriánus gondolkodás keveréke. A bemutatásban Naftoli György (alias Vincent) fog nekünk segíteni. Régóta tagja a steampunk szubkultúrának, és mindent tud erről az irányzatról. Miért és hogyan alakult ki, mennyire fontos a viktoriánus kor ismerete hozz. Beszél nekünk arról, hogy a The Order: 1886 mennyiben tér el a szokásos steampunk vonaltól, hogy valóban és hűen ilyen stílusú-e a játék világa. 

Gyertek, jó móka lesz.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)