Hirdetés

Mennyire vagy jó Hearthstone-ban? És FIFA-ban vagy Mortal Kombatban?

|

Versenyezni jó, pláne ha a győztes nem csak dicsőséggel tér haza. Ha úgy érzed, Hearthstone-ban, FIFA 15-ben, Mortal Kombat X-ben vagy épp Guitar Heróban érzed magad verhetetlennek, gyere el a GameNightra és nevezz!

Hirdetés

Nem telhet el GameNight versenyek nélkül, így a Mad Max és a Gigabyte mellett ezekért is érdemes eljönni. Ezúttal négy versenyszámban indulhattok, és akár a játék élvezetéért játszotok, akár a jutalmakért, mindenképp érdemes kipróbálni magatokat.

Rég volt már Hearthstone, ezért úgy gondoltuk, épp itt az ideje visszahozni. Ismét egy az egy ellen meccseket játszunk, egyenes kieséssel, PC-n. A további részletekről a helyszínen, a GameStar standjánál fogtok tudni érdeklődni.

Nem maradhat ki a FIFA 15 sem, ami ha minden jól megy, utolsó alkalommal lesz jelen a rendezvényen (tudjátok, szeptember végén jön a FIFA 16). A bajnokság szintén egy az egy ellen megy, mindenki maga választhatja meg, milyen csapattal szeretne játszani. Általában nagyon gyorsan betelnek a szabad helyek, érdemes korán érkezni, ha szeretnétek részt venni rajta.

Szintén népszerű és már-már állandó visszatérő a Mortal Kombat X, aminek szabályai ugyancsak nem túl bonyolultak: bárki bárkit bárkivel összeverhet, szigorúan csak a játékban. Nincsenek megkötések, azt a karaktert választhatjátok, aki a szíveteknek kedves.

Végül, de nem utolsósorban az állandó visszatérő, a Guitar Hero is pörög majd egész este (jó idő esetén a teraszon, és úgy tudjuk, most kivételesen nem fog esni), gyors lefolyású versenyünkön pedig a legjobb gitárhősök mutathatják meg, mennyire tehetségesek a műanyag hangszerek bűvölésében. Az, hogy pontosan melyik játékban megy a zúzás, mint mindig, egyelőre most is titok, de a helyszínen természetesen eláruljuk. Addig is itt egy kép tavalyról, hogy lássátok, milyen az, amikor a szabadban játszik a zenekar:

A programváltoztatás jogát most is fenntartjuk. Gyertek, játsszatok, érezzétek jól magatokat, és vigyetek haza valamit; akármire is fáj a fogatok, biztos, hogy nem lesz nehéz dolgotok a megszerzésével. A rendezvényig már csak pár nap van hátra, de van még mit mondanunk, figyeljétek a GSO-t és a GameNight facebook oldalát továbbra is!

GameNight - Mad Max launch party

Időpont: 2015. szeptember 2. 16:00-tól

Helyszín: Malom bisztró (1095 Budapest, Soroksári út 48.)

Facebook event: Itt mondd, hogy jössz

Facebook oldal: GameNight

A belépés most is INGYENES!!!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)