Hirdetés

GameNight - próbáld ki a Mad Maxet a Gigabyte csúcsgépén, vagy vigyél haza egy alaplapot!

|

A szeptemberi GameNight fő támogatója a Gigabyte, aki sok mindennel készül a rendezvényre: nem csak PC-ket és vadonatúj termékeket hoz, de rengeteg mást is!

Hirdetés

Bár a GameNighton sokáig többnyire csak konzolokon futottak a játékok, idén célul tűztük ki, hogy a PC iránt elkötelezett játékosoknak is minden alkalommal hozzunk valamit.

Ebben azúttal a Gigabyte lesz segítségünkre, akik saját standdal lesznek jelen a rendezvényen. Két PC-t is megtekinthettek és kipróbálhattok náluk, az egyik egy asztali csúcsgép, a másik pedig egy BRIX Gaming PC lesz, melyeken egész idő alatt a legújabb játékok - köztük a Mad Max - pörögnek. Emellett rengeteg egérpadot, nyakbaakasztót, pólót és sapkát is hoznak, melyek mindegyikét hazavihetitek, de ez nem minden: két szerencsés egy-egy GA-B85M-D3H alaplappal térhet haza!

A rendezvényről további információkat alább találhattok. Más meglepetésekkel is készülünk, figyeljétek a GSO-t, mert a napokban további bejelentések jönnek!

GameNight - Mad Max launch party

Időpont: 2015. szeptember 2. 16:00-tól

Helyszín: Malom bisztró (1095 Budapest, Soroksári út 48.)

Facebook event: Itt mondd, hogy jössz

Facebook oldal: GameNight

A belépés most is INGYENES!!!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)