Hirdetés

GameNight - próbáld ki az XCOM 2-t két Gigabyte csúcsgépen!

|

A február elején megjelent XCOM 2 is ott lesz velünk a pénteki GameNighton, és két PC-n is kipróbálhatjátok a Firaxis új játékát! Talán még nyereményeket is hozunk...

Hirdetés

Gyorsan közeleg a következő GameNight napja, második alkalommal térünk vissza a Barcraft 2-be, hogy ott délután 4-től este 10-ig szüntelenül menjen a játék, verseny szórakozás. 

Azt már tudjátok, hogy nem csak kipróbálhatjátok a Street Fighter V-öt, de ha elég ügyesek vagytok, tiétek lehet egy art card csomag is. Ez azonban csak egy az est három főszereplője közül. 

Velünk lesz a Firaxis Games új játéka, a nagy sikerrel újraélesztett XCOM franchise február elején megjelent epizódja, az XCOM 2 is. A körökre osztott akciójátékban egy csapat ellenállót irányítva küzdhetünk a földet megszállt idegenek ellen. Az egyjátékos mód mellett visszatér az XCOM: Enemy Unknownból ismert többjátékos mód is, így a játékosok egy az egy ellen csatákat is vívhatnak.

Annyi már biztos, hogy a GameNighton a Gigabyte két csúcsgépén játszhattok majd a játékkal, és magatok is megnézhetitek, mivel érdemelte ki a magas értékeléseket. Finoman hozzátesszük, hogy ha rajongók vagytok, nem csak az élményért lesz majd érdemes eljönni... de erről később.

Gyertek, ismét nagyon jó lesz!

GameNight - Street Fighter V, XCOM 2 és Dying Light: The Following megjelenési buli

Időpont: 2016. február 19., péntek, 16:00-22:00

Helyszín: Barcraft 2 esport bár, 1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 59.

Facebook esemény: Itt jelezd, hogy jössz!

Facebook oldal: Itt iratkozz fel, hogy ne maradj le semmiről!

A belépés változatlanul ingyenes!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)