Hirdetés

GameNight - rengeteg verseny és program vár holnap, ne hagyd ki!

|

A decemberi GameNighton CS:GO és UT2004, Mortal Kombat X, FIFA 16, Star Wars kvíz és sok más program vár benneteket! Összeszedtünk mindent, amit tudnotok kell.

Hirdetés

Holnap eljön a nagy nap, megtartjuk 2015. utolsó GameNightját, melyre a korábbiaknál is több versennyel készülünk. Hiába, jönnek az ünnepek, mi is szeretünk ajándékozni.

Cikkünkben most összegyűjtöttük, milyen programokkal készülünk, és hogy mit hol találtok meg az Instanton belül. Nézzük is.

Gigabyte terem

A bejárattól jobbra találjátok meg a Gigabyte termet, amit onnan könnyű megismerni, hogy miközben két játékos vérremenő küzdelmet hív Counter-Strike: Global Offensive-ben, egy kommentátor közvetíti az eseményeket, a kivetítővel szemben pedig sokan ülnek, és izgatottan figyelik az eseményeket. Aki épp nem versenyzik, az a Gigabyte kiállított PC-jén gyakorolhat. 

Szintén a Gigabyte teremben találjátok majd meg az Unreal Tournament 2004-et, melyben ugyancsak 2 játékos lövi egymást húspéppé válogatott fegyverekkel, alacsony gravitáció mellett.

Központi terem

Ez a rendezvény központja, ahol például a színpadot is megtaláljátok, melyen a beszélgetések, a Star Wars kvíz, és majd a nyereményátadás fog zajlani. Az OCTV segítségével meghívtunk pár youtubert, úgyhogy lesz lehetőségetek velük is megvitatni az élet nagy kérdéseit. Itt találjátok meg az Oculus Riftet, a Star Wars Battlefrontot, valamint a GameStar standot, ahol egyrészt a versenyekre tudtok jelentkezni, másrészt akciós kínálatból válogathattok. Jópár magazin, póló, karkötő lesz nálunk, nézzetek körül!

Játékos terem

A bejárattól nézve a központi terem túlsó végében, balra található a játékos terem. Itt zajlanak a konzolos versenyek (Mortal Kombat X, Rocket League, FIFA 16 és Guitar Hero Live), és amikor épp nincs verseny, itt játszhattok ezekkel a játékokkal. Az ajtón belépve SakmaN retro részlege fogad titeket, válogatott, klasszikus Star Wars címekkel, amiket az egész rendezvény alatt bárki kipróbálhat.

16:00-kor nyitunk, és egészen 21:00-ig tart a buli. Gyertek, jó móka lesz ismét!

GameNight december

Időpont: 2015. december 16., szerda, 16:00-21:00

Helyszín: Instant, 1065 Budapest, Nagymező utca 38.

Facebook event: Itt jelezd, hogy jössz, és hívd meg a haverokat is!

Facebook oldal: Ne maradj le semmiről, katt ide!

A belépés ingyenes, mindenkit szerettel várunk!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)