Hirdetés

Igázz le mindenkit a StarCraft 2 versenyen!

|

Hogy ne csak lövöldözés meg sport legyen, a GameNighton StarCraft II-zni is fogunk, amivel a stratégák mutathatják meg, mit tudnak - nyereményért cserébe.

Hirdetés

A múltkori, blizzardos GameNighton volt először StarCraft II, és az érdeklődés felülmúlta várakozásainkat. Nem gondoltuk, hogy ennyien fognak nevezni, de végül elég szép mezőny gyűlt össze. Most ismétlünk.

Az ehavi GameNight StarCraft 2 versenyén a szabályok ugyanazok, mint legutóbb: legfeljebb 8 indulót tudunk fogadni, mindenki saját felhasználói fiókján játszik, de a gépeket perifériákkal együtt természetesen mi biztosítjuk. A pályákat 1v1-es mapek közül, véletlenszerűen választjuk. A negyeddöntőkben egy győzelemmel lehet továbbjutni. Az elődöntőben best of 3 meccseket játszunk, azaz legalább 2 győzelem kell a továbbjutáshoz, aztán a döntőben 5 meccsből 3-at kell megnyerni a végső győzelemhez.

Gyertek és nevezzetek, a helyszínen lehet 16:00-tól! A verseny 17:00 körül indul, nevezőket a maximális létszám eléréséig fogadunk.

GameNight október

Időpont: 2016. október 28. 16:00-tól

Helyszín: Barcraft 2 esport bár, 1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 59.

Facebook esemény: GameNight október

Facebook oldal: GameNight

Korábbi eseményeink képeit, videóit, beszámolóit megtaláljátok itt: GameNight.hu

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)