Hirdetés

GameNight - Sunset Overdrive launch party összefoglaló (videó)

|

Október utolsó napján jelent meg a Sunset Overdrive, amit egy stílusos GameNight keretein belül ünnepeltünk. Nemcsak a játék, a helyszín is új volt.

Hirdetés

Immár 17. alkalommal került megrendezésre a GameNight, ezúttal nem más okból, minthogy megünnepeljük a Xbox One-exkluzív Sunset Overdrive megjelenését. A bulinak egy új helyszín, az Iskola adott otthont, ami egyébként színvilágában is nagyon jól passzolt ehhez a fergeteges bulihoz. Itt töltjük a telet, pajtások.

A játékosok természetesen most is nyitás előtt érkeztek, de szerencsére addigra már sikerült 2 playseattel, 6 Xbox One-nal és egy tucatnyi Xbox 360-nal telepakolni a termet, ahol most is rengeteg különböző játék várta az érdeklődőket. Az Xbox One-okon természetesen a Sunset Overdrive-ot nyúzta az, aki odafért, de a FIFA, a Mortal Kombat, az Injustice és a Call of Duty: Black Ops 2 is szabad préda volt. Az megvan, hogy színpadról pörgött a Guitar Hero?!

Versenyekben most sem volt hiány, amiben csak lehetett összemérték tudásukat a játékosok. Mint mindig, most is voltak visszatérő nagyágyúk, akiknek már a neve hallatán is összerezzent az ellenfél, de fiatal tehetségek is feltűntek a színen, akik ellentmondást nem tűrően utasították maguk mögé a mezőny többi tagját. 

 

A Sunset Overdrive Xbox One-os verziója mellett egyéves Xbox Live Gold előfizetések, Forza Horizon 2 játékok és Video Games Live jegyek is gazdára találtak, de azt már megszokhattátok, hogy nem viccelünk, ha ajándékozásról van szó.

Mivel a GameNight egészen véletlenül Halloween napjára esett, egy kis jelmezversenyt is szerveztünk az érdeklődőknek, amelyre igencsak szép számmal érkeztek a kosztümös nevezők. Batman és Batgirl mellett Harley Quinn és Joker is tiszteletét tette, de egy assiaszin, egy luchador és számos egyéb izgalmas karakter is felsorakozott a színpadon.

Szomorkodni senkinek nem volt oka, hiszen most is rengeteg izgalmas ajándékot osztottunk ki, de a legboldogabb ismét az volt, aki egy Xbox 360 konzollal és a hozzá tartozó 4 játékkal mehetett haza.

Ahogy azt már elmondtuk, a következő GameNight november 14-én kerül megrendezésre és hamarosan azt is bejelentjük, hogy mi vár titeket, ha megint ellátogattok az Iskolába. Annyit azért talán mondhatunk, hogy megéri. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)