Hirdetés

GameNight - szeretnél hazavinni egy Xboxot négy játékkal?

|

Ha a Forza Horizon 2, a jó társaság, a rengeteg játék, a móka, a kacagás, a versenyek, az italakciók, a csocsó, az Oculus Rift és a GS szerkesztői nem lennének elegek, akkor mutatunk még egy okot, amiért érdemes velünk bulizni pénteken.

Hirdetés

A GameNight most tizenhatodik alkalommal nyitja meg a kapuit csöppnyi országunk játékosai előtt és ebben a hónapban a várva várt Forza Horizon 2 megjelenését ünnepeljük. Együtt. Úgy szokás.

A Forza Horizon 2 tesztünket már olvashattátok korábban a GSO-n, úgyhogy biztosak lehettek benne, hogy a játékélmény a helyén lesz. Persze nemcsak a Horizon 2 Xbox One-os és Xbox 360-as változatával várunk titeket, természetesen kint lesznek a korábbi GameNightok klasszikusai is, mindenki megtalálhatja a neki legjobban tetsző programot. Lesz kvíz is, amiben kisebb ajándékokat adunk majd a helyesen válaszolóknak, illetve különböző versenyek, amikért már komolyabb loot jár, de ahogy lenni szokott, most is lesz egy fődíj.

Nem is akármilyen. A GameNighton lesz egy verseny, amire nemcsak hogy mindenki nevezhet, de a legügyesebb versenyző egy Xbox 360-as gépcsomagot vihet haza. Természetesen nem üresen. Azért, hogy ne régi Juventus Mix válogatásokat kelljen belegyömöszölni a gépbe, a nyertesünknek nem kevesebb, mint négy játékot is adunk ajándékba. A Call of Duty: Ghosts, a Destiny, a Diablo 3 és a Transformers: Rise of the Dark Spark mind a csomag része, úgyhogy megéri majd a küzdelem.

Holnap azt is elmondjuk, hogy milyen módon is nyerhetitek majd meg ezt a csomagot. Ígérjük nem lesz nehéz. Na jó, egy kicsit. Igazából nem lesz könnyű.

GameNight - Forza Horizon 2 megjelenési buli

Időpont: 2014. október 3., péntek, 16:00-tól - 24:00-ig

Hol: A Grund - 1082 Budapest, Nagytemplom utca 30.

Facebook event: Forza Horizon 2 launch party

Facebook oldal: GameNight

A belépés természetesen továbbra is INGYENES!!!

Mit szóltok? Velünk tartotok most is?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)