Hirdetés

GameNight - The Incredible Adventures of Van Helsing II szörnyvadász party

|

Szörnyvadászok, figyelem. Stop. Borgoviában kitört a háború. Stop. Mindenkire szükség van. Stop.

Hirdetés

Bizony, júniusban is lesz GameNight. Ahogy májusban is volt. Illetve márciusban és februárban is, sőt, immáron tizenhárom hónapja gyűlünk össze a Malom Bisztróban a magyar játékvilág házibulijára.

Ez az alkalom több szempontból is különleges lesz. A júniusi GameNighton együtt ünnepeljük a magyar játékfejlesztés egyik - ha nem a - legnagyobb teljesítményét, a The Incredible Adventures of Van Helsing trilógiát, aminek múlt hónapban jelent meg a második része. Ráadásul most először a GameNight történetében a középpontban lévő játék fejlesztői is ott lesznek, úgyhogy a Neocore Games csapatát is el tudjátok majd csípni egy-két szóra.

A GameNight időpontja június 28, szombat!

A rendezvénysorozatunk szellemiségéhez hűen ez az este is a felhőtlen szórakozásról, az izgalmas versenyekről és az értékes ajándékokról szól majd, ahol mindenki megtalálhatja majd a neki legjobban tetsző programot. A The Incredible Adventures of Van Helsing II mellett rengeteg más játékot is kiviszünk nektek és egész napos színpadi programmal is készülünk, úgyhogy biztosan nem fogtok unatkozni. Erről majd egy későbbi alkalommal részletesen is beszámolunk.

Amit most tudnotok kell...

Időpont: 2014. június 28., szombat, 16:00-tól

Helyszín: Malom Bisztró (Soroksári út 48, Budapest, Malom Udvar)

Facebook event: itt jelezzétek, hogy jöttök!

Facebook oldal: a GameNight hivatalos oldala

A belépés természetesen ingyenes!

Várunk mindenkit, szeretettel. Ugye jöttök?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)