Hirdetés

GameNight - Thief launch party összefoglaló

|

A Thief megjelenését egy GameNighttal ünnepeltünk. Egy kattintásnyira vagytok a múlt pénteki launch parti képes-videós beszámolójától.

Hirdetés

A GameNight most először adhatott otthon egy igazi launch partinak és nagyon örülünk, hogy ez pont az egyik kedvenc sorozatunk, a Thief visszatérésének ünnepe lehetett.

A GameNight - Thief launch partin öt Xbox 360-on, két PlayStation 4-en és egy high-end PC-n pörgött folyamatosan a Eidos Montreal játéka és ezekhez a gépekhez alig lehetett odaférni. A Thief tesztünkben már olvashattátok, hogy mi is meg voltunk elégedve Garrett legújabb kalandjával és örömmel láttuk, hogy nektek is tetszett és jól is éreztétek magatokat a GameNighton.

A Thief most már hivatalosan is megjelent kis országunkban és szinte minden platformon elérhető, amik közül talán PC-n a legszebb, de a next-gen verzióban is kitettek magukért a montreali srácok. 

A GameNighton készült képeket már fel is töltöttük a Facebook csoportba, ahova érdemes is lesz feliratkozni, mert onnan értesülhettek majd először az összes GameNighttal kapcsolatos fejleményről. A képgalériában több mint 200 képet találtok a Thief launch partiról és persze akár be is tagelhetitek magatokat rajtuk.

Ha végigböngésztétek a képeket, akkor ne felejtkezzetek el a videóról sem. Nektek csináltuk. Emide kattintsatok, bal egérgombbal.

 

A következő GameNight időpontját és témáját is hamarosan bejelentjük, de addig is kíváncsiak vagyunk a ti véleményetekre, hogy milyen jövőbeli játékokat, programokat, változásokat és újításokat látnátok szívesen a rendezvényen. 

Köszönjük mindenkinek, aki most is velünk tartott.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)