Hirdetés

Gameplay jelenetekkel megpakolt videón a Werewolf: The Apocalypse - Earthblood

|

A friss anyag többek között arról mesél, hogy mennyire komplex lények a vérfarkasok a játék világában.

Hirdetés

Alapvetően asztali szerepjátékban jelent meg először a World of Darkness világa, de időközben több videojátékban is visszaköszön, elég csak a Vampire: The Masquerade: Bloodlines-ra gondolni, aminek régóta készül a folytatása. A vámpírélet mellett hamarosan azt is megtapasztalhatjuk, milyen vérfarkasként tevékenykedni a Mark Rein-Hagen által megalkotott, sötét világban - ebből kaptunk most újabb ízelítőt.

Hirdetés

A hamarosan megjelenő Werewolf: The Apocalypse - Earthblood főszereplője Cahal lesz, aki ökoterrorista vérfarkasként fog küzdeni egy környezetszennyező vállalat ellen; az alapszituáció tehát igen érdekes. Hősünk ráadásul képes az alakváltásra, ami azt jelenti, hogy emberként elcseverészhet másokkal, farkasként pedig inkább a felfedezésre és a lopakodásra koncentrálhat.

Persze akkor sem kell félteni Cahalt, ha harcra kerül sor, ugyanis ilyenkor vérszomjas szörnyetegként alaposan képes odacsapni ellenfeleinek, ráadásul nem csak egyféleképpen tud harcolni. Ha többet szeretnétek megtudni a kaland főszereplőjéről, akkor érdemes megnéznetek az alábbi videót, ami egyébként sok gameplay jelenetet is tartalmaz.

A Cyanide új játéka február 4-én jelenik meg. Nektek hogy tetszik eddig?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)