Hirdetés

Gameplay trailer kíséretében tudtuk meg az Assassin's Creed Mirage megjelenési dátumát

|

Végre élesben láthatjuk a klasszikus részeket idéző Assassin's Creed Mirage-t.

Hirdetés

Már a nap folyamán kiszivárgott, így aki aktívan olvas minket, azt nem éri meglepetésként, de most már hivatalos: az Assassin's Creed Mirage 2023. október 12-én jelenik meg PC-re, valamint PlayStation és Xbox platformokra. Ez öt nappal az Alan Wake 2 előtt van, és még messze nem jelentettek be minden őszre várható játékhoz dátumot - jól meg kell majd válogatnunk, mire szánunk pénzt és időt.

Úgy néz ki, a Mirage-ra érdemes lesz mind azoknak, akik az elmúlt néhány évben ismerkedtek meg a szériával, mind azoknak, akik már akkor is játszottak, amikor Ezióval kalandoztunk Itáliában.

Hirdetés

A Mirage alább látható előzetese visszahozza a régi játékok hangulatát, de egyben modernnek is néz ki, gyönyörűen fut, Bagdad pedig nagyon hangulatos. A harc, a szaladgálás, minden egyéb ismerős lesz - remélhetőleg nem annyira, hogy ráunjunk hamar. A lopakodásnak nagyobb szerep jut, mint a legutóbbi trilógia játékaiban.

A Mirage tehát októberben jön, és ha minden igaz, a PC-s és xboxos játékosok a Ubisoft+-szal nagyon olcsón belevághatnak.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)