Hirdetés

Gameplay trailerrel hangolódhatunk az Apex Legends Season 6-ra

|

Közel van már az új Apex Legends szezon, így a Respawn ismét bemutatta nekünk, milyen újdonságokra számíthatunk.

Hirdetés

Az egyik legnépszerűbb battle royale FPS, az Apex Legends hatodik szezonja vészesen közeleg, Boosted címmel fut be hamarosan, és többek között egy vadonatúj karakterrel bővíti majd a repertoárt. Ő lesz Rampart, aki Ultimate képességét használva szinte bárhova lepakolhat egy elég méretes gépágyút, amivel ő vagy bármelyik társa szitává lőheti az ellenfeleket.

Hirdetés

Az új idény másik nagy újdonsága a crafting bevezetése, aminek hála a pályán talált alapanyagokból építhetünk magunknak mindenféle jóságot. A repertoárba kerül egy új, SMG típusú fegyver, a Volt, valamint természetesen vadonatúj Battle Passt is kapunk, ahogy kezdetét veszi majd a Ranked mód hatodik szezonja is. Ha szeretnétek egy kis ízelítőt az újdonságokból, feltétlenül nézzétek meg a nemrég kiadott videót!

A Boosted szezon augusztus 18-án rajtol el. Ti várjátok már?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)