Hirdetés

Gameplay trailert villantott a Return to Monkey Island, amely két fontos platformot is kihagy

|

Az egyik legjobb kalandjáték-sorozat nemsokára új résszel bővül, de ezt nem élvezheti minden játékos.

Hirdetés

Váratlan, ezért még inkább kellemes meglepetés volt áprilisban a Lucasfilm Games és a Devolver Digital közös bejelentése, miszerint folytatást kap a legendás Monkey Island széria. Ráadásul a Return to Monkey Islandet Ron Gilbert és Dave Grossman együtt írják és rendezik, ami a rajongók szemében garancia a minőségre. Hasonlóan örömteli hír, hogy LeChuck szinkronhangja kivételével (Earl Boen nem vállalta) csupa ismerős orgánum szólal majd meg a Monkey Island 2: LeChuck's Revenge cselekményét továbbszövő történet folyamán.

Guybrush Threepwood szerepében Dominic Armatót, Elaine Marley-ként Alexandra Boydot, míg a harmadik részből, a The Curse of Monkey Islandből kölcsönvett Murray, a démoni beszélő koponya Denny Delket hallhatjuk. A talpalávalót pedig a széria veterán zeneszerzői, Michael Land, Peter McConnell és Clint Bajakian komponálják majd.

Hirdetés

A mai Nintendo Direct alkalmából végre belekukkanthatunk a párbajokat és tengeri ütközeteket is tartogató játékmenetbe, valamint alaposabban szemügyre vehettük az új, erősen stilizált ábrázolásmóddal életre keltett karaktereket. Bevallom, másokhoz hasonlóan nekem is szoknom kell még, nagyon távol áll az általam olyannyira kedvelt harmadik rész stílusától.

A rutintalan játékosokhoz is kegyes Return to Monkey Island a Terrible Toybox (Thimbleweed Park) tervei szerint még idén megjelenik, ám első körben csak PC-n és Nintendo Switchen játszhatunk vele, a többi platform tulajdonosainak ki kell várniuk a sorukat.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)