Hirdetés

Gameplay videók szivárogtak ki a Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition mindhárom játékából

|

Csak nem bírták ki egyesek a megjelenésig.

Hirdetés

Már csak egyetlen egy nap választ el bennünket a Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition megjelenésétől, mégsem sikerült hibátlan tömítéssel rendben tartani a csapokat, elkezdődött a szivárgás. 

Video Games Chronicle gyűjtötti össze az eddigi legfontosabb idejekorán kikerült gameplay anyagokat. Három YouTube-ra feltöltött játékmenetvideóról, valamint egy Reddit posztról van szó, ezek összes több mint egy óra videóanyagot jelentenek.

Hirdetés

A Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition mindhárom játékából szivárogtak ki felvételek. A Grand Theft Auto III felújított játékmenetét például itt nézhetitek meg, amíg esetlegesen a Rockstar nem törölteti a videót:

A Vice City kapcsán rögvest két videót is tudunk mutatni.

Végezetül a Grand Theft Auto: San Andreas gameplay felvételeit ebben a Redditre feltöltött posztban talájátok meg:

A Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition holnap, azaz november 11-én fog megjelenni PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X és S, valamint Nintendo Switch platformokra. Jövőre várható mobilos verzió is Androidra és iOS-re.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)