Hirdetés

Gameplay videón a Battle for Middle-earth Unreal Engine 4-es rajongói felújítása

|

Húsz percen keresztül mozog a The Battle for Middle-Earth: Reforged.

Hirdetés

A BFME: Reforged Team keményen dolgozott az elmúlt években azon, hogy saját kezűleg újraalkossák az Unreal Engine 4 grafikus motor segítségével sokunk kedvenc A Gyűrűk Urás stratégiai játékát, a Battle for Middle-earth első részét, törekvéseik pedig szépen haladnak. Legutóbb Vasudvard tornyai szépültek meg, ezúttal viszont beleleshetünk a megújult játékmenetbe. 

Hirdetés

A csapat most kiadta a Battle for Middle-earth: Reforged legelső gameplay videóját, amelynek keretében húsz percen keresztül nézhetjük, mennyi mindenen dolgoztak és mennyit fejlődött többek között a grafika is. A srácok egyelőre még a multiplayerre koncentrálnak, de ahogy végeznek vele, következik az egyjátékos kampány is. Nézzétek meg, hogy állnak: 

Természetesen ingyenesen tervezik a rajongók elé tárni a projektet, de mielőtt a gameplay-t látva nagyon elszabadulna a lelkesedés, érdemes azt is megjegyezni, hogy az efféle rajongói alkotásokat rendre megtorpedózzák a jogtulajdonosok (legutóbb a GoldenEye remake is így járt). Reménykedjünk benne, hogy a Battle for Middle-earth: Reforged nem erre a sorsra jut. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)