Hirdetés

Gameplay videón a kiegészítőnek is beillő mod, a Fallout: London

|

Még mindig lenyűgözőnek tűnik a Fallout 4-hez készülő, DLC-méretű mod.

Hirdetés

Egy kicsi, de annál lelkesebb csapat az elmúlt években azon dolgozott, hogy extra tartalmakkal színesítse a Fallout 4-et. A Fallout: London névre keresztelt, kiegészítők méretével vetekedő mod időrendben a Fallout első és második része között fog játszódni, 2237-ben.

A készítők azt ígérik, hogy a játéktér akkora lesz, mint a Fallout 4 Commonwealthének területe, ami számos lehetőséget ad ahhoz, hogy olyan nevezetességeket látogathassunk meg, mint a Tower Bridge, a Szent Pál-székesegyház, a Buckingham-palota vagy éppen a West Enden található Covent Garden. 

Hirdetés

A Fallout: London új világot, frakciókat, történeteket, NPC-ket, fegyvereket, lényeket és számos más újdonságot hoz magával, és végre belepillanthatunk abba is, hogy milyen lesz a játékmenete. Az alábbi gameplay trailer a rajongói kiegészítő legelejét mutatja be, ahol látszólag még egy földalatti bunkerben fogunk tartózkodni, mielőtt a felszínre indulnánk, akárcsak az összes Fallout-játékban. 

Megjelenési dátumot továbbra se kaptunk, de az biztos, hogy a Fallout: London futtatásához kelleni fog a Fallout 4 és annak összes DLC-je, valamint érdemes lesz egy új mentést kezdeni. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)