Hirdetés

Gameplay videót kapott a Hitman 3

|

Újabb kedvcsinálót kapott az IO Interactive játéka, aminek a megjelenésére már tényleg csak egy keveset kell várnunk.

Hirdetés

A korábbi információk szerint a Hitman 3 fogja lezárni a 47-es ügynök történetét, így számíthatunk rá, hogy halálos főszereplőnk egy minden eddiginél nagyobb durranással vonul vissza.

A stúdió igyekszik a játék minden részletét megmutatni a megjelenés előtt: láthattuk már, hogy milyen bérgyilkossá válni a virtuális valóságban és megcsodálhattuk az egyik helyszínt, Dubait is, míg a PC-sek a hivatalos gépigénynek örülhettek, amely kevésbé gyilkos, mint a címszereplő. 

Az alábbi trailerrel újabb adósságát törleszti a fejlesztőcsapat, ugyanis részletesen megmutatja a Hitman 3 játékmenetét. Aki játszott a széria bármelyik korábbi részével, az valószínűleg tisztában van vele, hogy miket tartalmaz a 47-es ügynök eszköztára, és hogyan épül fel egy küldetés teljesítése.

Hirdetés

A harmadik rész ezen csak annyit változtat, hogy még több lehetőséget kínál a célpont megközelítésére és likvidálására, valamint a figyelemelterelésre, vagyis még szabadabbá válik a játék. Nézzétek csak:

A Hitman 3 2021. január 20-án jelenik meg PC-re (Epic Games Store), PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra, Xbox Series X|S-re, valamint Google Stadiára. Titeket meggyőzött a videó?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)