Hirdetés

Napi büntetés: a gamer szék már a múlté, itt a gamer ágy!

|

Egy japán cég bemutatta, hogyan lehet hihetetlen kényelemben pörgetni kedvenc játékainkat.

Hirdetés

Az utóbbi években annyira elszaporodtak a gamer jelzővel illetett, ám funkciójukat tekintve szinte teljesen hagyományos termékek, hogy néha tényleg érthető, ha egyesek csak kifigurázzák ezt a jelenséget. Sokan már a gamer székek létjogosultságát is megkérdőjelezik, pedig bizony lehet még fokozni a dolgot.

Hirdetés

A japán Bauhutte gamereknek szánt bútorokat és egyéb termékeket gyárt, így kínálatukban találhatunk asztalokat, székeket, kisebb-nagyobb polcokat, illetve apróbb kiegészítőket is. A vállalat most előállt egy olyan koncepcióval, aminek láttán talán még a legnagyobb gamerek is csak a fejüket rázzák majd. A srácok ugyanis kiválasztották több terméküket, majd gondosan elhelyezték azokat egy szimpla ágy körül, mindebből pedig megszületett a gamer ágy.

Az egyedi kompozíció szinte mindent tartalmaz, amire csak szükségünk lehet játék közben. Az ágyon fekve tökéletesen ráláthatunk az asztalhoz rögzített monitorokra, karnyújtásnyira vannak tőlünk a géphez használt különböző perifériák, és valószínűleg abban sem fogunk túlzottan elfáradni, ha frissítőért vagy valami harapnivalóért nyúlunk, mivel ezek is a közvetlen közelünkben, polcokon pihennek.

Sőt, ha a felhasználó elfáradna a nagy gombnyomogatásban, akkor elterülhet az ágyon, és például nézhet valamit a telefonján, amit még tartania sem kell, mivel megteszi azt helyette egy speciális kar. Ez már csak akkor lenne még durvább, ha a Bauhutte valahogy még egy WC-t és egy hűtőt is tudna barkácsolni ehhez az egészhez.

Nyilván mindenki szeret kényelmes pozícióban játszani, de egy ilyen összeállítás talán már egy kicsit túlzás. Nektek hogy tetszik a koncepció?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)