Hirdetés

Gamer Expo 2019 - holnap vegyétek Zalaegerszeg felé az irányt!

|

Március 23-án a PlayIT szervezői ismét elhozzák Zalaegerszegre a Gamer Expót.

Hirdetés

A PlayIT Show tapasztalt szervezőgárdája 2019-ben is megrendezi Zalaegerszegen a Gamer Expót, azaz a régió legfontosabb videojátékos és e-sport eseményét. 

Hirdetés

A legmenőbb videojátékokat és a legújabb VR-eszközöket mind-mind kipróbálhatjátok most szombaton, azaz március 23-án 10 és 19 óra között a Zalakerámia Sport- és Rendezvénycsarnokban (8900, Zalaegerszeg Stadion út 3.), a 2019-es Gamer Expo keretein belül. Természetesen az ország legkedveltebb videósai sem hagyják ki a rendezvényt, ott lesz Kiss Imi, Sirius, Videojáték Zsolti, Szalay Isti, Paplovag, zsDav, Unfield, IceBlueBird és DoggyAndi is. A rendezvényről minden további információt a hivatalos weboldalon találtok meg. 

Az elővételes platinum jegyek már elfogytak, de gold és normál napijegyek még vásárolhatóak elővételben 4990 forintos, illetve 2500 forintos áron. Normál belépőt a helyszínen is vehettek majd, ebben az esetben a jegy ára 3000 forint. Az egyes jegytípusokról ide kattintva találtok meg minden információt. 

Gamer Expo 2019

Időpont: 2019. március 23., 10:00-19:00
Helyszín: Zalakerámia Sport- és Rendezvénycsarnok, 8900, Zalaegerszeg Stadion út 3.
Facebook esemény: Itt jelezd, hogy jössz!
Facebook oldal: A Gamer Expo hivatalos oldala

Jegyek a helyszínen egész nap kaphatók!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)