Hirdetés

Gamer verses videót akartunk, ez lett belőle

|

A héten volt a költészet napja, egy különleges Hype-ot akartunk készíteni ennek tiszteletére. Hype nem lesz, de nem maradtok versek nélkül.

Hirdetés

Van, hogy a technika ördöge páros lábbal tiporja a kreatív áprilisi ifjak munkáját, sajnos erről kell beszámolnom most nektek. Pedig valami nagyon szépet akartunk adni a költészet napja okán, de nem jött össze.

A GameStar Hype keretében volt már egyszer verses előadásunk, amit nagyon szerettünk, és külön örültünk annak, hogy ti is. Ha nem volt meg, akkor gyors pótlás javasolt.

Mivel április 11-én megint volt költészet napja, azért BZ-vel most szintén verses Hype-ot akartunk készíteni nektek, de sajnos a stúdió világítása elszállt, csak jövő hétre tudják javítani, és nem tudtuk megvalósítani a fentihez hasonlóan művészi és elborult Hype felvételét. Szomorú történet, keserű szájíz. Ugyanakkor úgy gondoltuk, hogy ha már melóztunk a versekkel, írásban megosztjuk veletek őket, képzeljetek hozzá indokolatlanul művészkedő arckifejezéseket, random elborult háttereket, feleslegesen fekete-fehér átvezetőket, pátoszt, dinamikusan változó hangerőt, semmibe révedő tekintetű lezárást. És akkor íme az írott lírai Hype (ha a címekre kattintotok, elolvashatjátok, hogy mi is valódi hír, amely megihlette a költőket), majd egyszer csinálunk egy felolvasó estet GameNighton, vagy ilyesmi. 

Megjelent a legújabb GameStar magazin!

Red Dead Redemption 2 - kiszivárgott a térkép?

Elindult a Battleborn béta

Így jöhetsz majd busszal a PlayIT-re

A GameStar csapata végigvitte a Tom Clancy's The Division első raidjét, ami egyébként Incursion



Itt a The Witcher 3: Blood and Wine megjelenési pletykája



Új Far Cry Primal túlélőmód érkezett

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)