Hirdetés

Nagyfelbontású gamer háttérképek az ünnepekre

|

Meghoztuk az év utolsó háttérkép csomagját, amivel feldíszíthetitek a desktopot az ünnepekre.

Hirdetés

Már mindenkinek műhó díszíti az ablakait, és a Justin Bieber-féle All I Want For Christmas Is You feldolgozás a csengőhangja. A nagy ünnepi hangulatban biztos rengeteg karácsonyi háttérképet találtatok, de azért nekünk lennének jobb ötleteink.

Azoknak, akik nem feltétlenül egy mézeskalács gyűjteményt tennének a desktopra, most a GameWallpapers.com legújabb csomagját küldenénk. Van itt minden, a Guild Wars 2: Heart of Thorns szörnyetegétől, a Masters of Orion hatalmas csillaghajójáig. Oké, a No Man's Sky trópusi csendélete nem biztos, hogy illik a kinti hideghez (főleg nem piros pálmafákkal), de az ünnepek elleni lázadóknak tökéletes lesz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)