Hirdetés

Gamertag helyett valódi nevek jelennek meg az Xbox Live rendszerében

|

Az igen komoly problémát többen is jelentették a Microsoftnak, akik dolgoznak a hiba elhárításán, de még nem jutottak egyről a kettőre.

Hirdetés

Az Xbox Live biztonsági beállításai közd dönthetünk arról, hogy kiknek szeretnénk elárulni a valódi nevünket. A rendszer azonban ezt a jelek szerint most valamiért nem veszi figyelembe.

Hirdetés

A jelek szerint automatikusan megváltoztak a beállítások, így az Xbox Live rengeteg ember nevét megjeleníti teljesen nyilvánosan. Sőt, a dolog pikantériája, hogy ha ez a funkció be van kapcsolva, akkor az Xbox Live-on megadott nevedet kellene megjeleníteni (ami ugye továbbra is lehet kamu), a jelek szerint azonban sok esetben nem ezt, hanem az igazi nevet dobja fel, ami a társított bankkártyán szerepel vagy Microsoft fiókban.

Ez bizony elég durva probléma, és a Microsoft részéről egyelőre annyi válasz érkezett, hogy tudnak a problémáról, és megpróbálják kitalálni, mi lehet a háttérben. Hogy a probléma mennyire széleskörű, azt egyelőre nem tudni, nálunk továbbra is vannak olyan barátok a listában, ahol csak a gamertag látszik. Addig is ha biztosra akartok menni, ide kattintva jelentkezhettek be a Microsoft fiókotokba, ahol megpróbálhatjátok letiltani a nevetek megjelenését.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)