Hirdetés

Az Xbox 360 segítségével könnyen kijátszható a Gamertag új korlátozása

|

Immár csak maximálisan 12 karakteres lehet a Gamertagünk, azonban a Microsoft előző generációs konzolja kiskaput jelent.

Hirdetés

Korábban maximum 15 karakterből állhatott az Xbox Live-on használt Gamertagünk, de később ezt mindössze 12 karakterre korlátozták. A Redditen azonban a napokban megjelent egy új trükk, amivel simán kijátszható a rendszer. 

Hirdetés

Mindössze annyit kell csak tennünk, ha nem akarunk többé Noobkiller666 néven futni az Xbox Live-on, hogy előkotorjuk régi Xbox 360 konzolunkot. Az előző generációs masinát beizzítva ugyanis annak menürendszerében is módosítani lehet a Gamertaget, itt pedig még a régi korlátozás él, azaz 15 karakterig nyújthatjuk az azonosítónk elnevezését. Jó eséllyel hamarosan érkezik majd egy javítás, ami kiküszöböli ezt a váratlan opciót, szóval ha egy 15 karakteres Gamertagre vágytatok az utóbbi időben, akkor most jött el az idő a gyors váltásra. 

Nem szabad persze azt sem elfelejteni, hogy a Gamertag megváltoztatása bizony pénzbe kerül, ennek ára jelenleg tíz dollár. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)