Games Convention 2007: a legjobbak" /> Games Convention 2007: a legjobbak"/>
Hirdetés

Games Convention 2007: a legjobbak

|

Hölgyeim és uraim! A Games Convention szervezői végre bejelentették a show legjobbjait, összesen tíz kategóriában.

Hirdetés

Felesleges szócséplés és rizsázás helyett egyből kezdenénk is a show legjobb PC-s játékával, ami a Crytek Crysis névre keresztelt FPS játéka lett! A CryEngine 2 megtette a hatását, így a játék a sokadik elismerést zsebelhette be az évben.
Az Xbox kategóriában a Bioshock jött, látott és mindenkit lehagyott, így ez a játék lett a győztes!
A további konzolos kategóriák közül a PSP konzolra készített God Of War: Chains Of Olympus lett a legjobb, míg PS2 fronton a Pro Evolution Soccer 2008 diadalmaskodott. A PlayStation 3 konzolra készített alkotások közül szintén a Pro Evolution Soccer 2008 lett az első, ami igen erős üzenet a rivális football játékok fejlesztői felé.
A Nintendo Wii kategóriában a Mario & Sonic olimpiai játéka nyert, míg DS fronton az Eye training lett a befutó.
A konzolokat elhagyva jöjjön a legjobb online játéknak járó trófea, amit az Age Of Conan fejlesztőinek járt.
A végére maradt két hardveres kategória. A legjobb hardveres kiegészítő a fizikai erőnlétünk megőrzésére fejlesztett Wii Balance Board lett, míg a mobil kategóriában nem tudtak győztest kihírdetni.
Hatalmas showt láthattunk idén, rengeteg résztvevővel és sok nagy névvel, jövőre tehát ismét várjuk a lipcsei Games Conventiont, ami kapcsán legalább ilyen jó felhozatalt várunk!

gc_k.jpg

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)