Hirdetés

Games for Windows Live frissítés közeleg

|

A Microsoft a közeljövőben frissítést dob ki a Games for Windows Live-hoz, melynek elsődleges célja a kalózok kiszűrése lesz.

Hirdetés

Ahogy azt már néhány pimasz, flashelt Xboxxal játszó egyén észrevehette, a Microsoft néha bizony körbenéz házunk táján, és akit csaláson kap, esetleg illegálisan használja az Xbox live-ot, bannolja simán. Hasonló eljárást próbál meg bevezetni PC-re is, legalábbis a tervek szerint az új frissítés után sokkal nehezebb lesz a Games for Window Live-ot használó játékokban csalni, valamint illetékteleneknek egyáltalán felcsatlakozni. Pontos részleteket nem közölt a Microsoft, viszont elárul még valamit a hamarosan érkező frissítéssel kapcsolatban. Feltett szándékuk, egy az Xbox Live marketplace-hez hasonló online piacot beépíteni a Games for Windows Live-ba is. Ennek keretében a Microsoft lehetőséget biztosítana a fejlesztőknek, hogy online árusítsák játékaikat, a kiadók teljes mellőzésével. Természetesen a kiadókat sem hajtja majd el a Microsoft szöges ostorral, ha egyszer beindul a biznic, de azért kedves gesztus, hogy egy újabb piac áll majd rendelkezésére a kisebb, esetleg kiadó nélküli projekteknek. A frissítés pontos megjelenési dátummal még nem rendelkezik, de a fentiek fényében izgatottan várjuk, hátha végre lesz valami értelme is, a nem annyira sikeres szoftvernek.

Végetek, kalózok!

 

pirates.jpg
 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)