Hirdetés

Games on Demand - A Microsoft betör a PC-s letöltőáruházak piacára

|

Elindult a Games for Windows LIVE új digitális disztribúciós szolgáltatása, amellyel otthonról tudjuk megvásárolni és letölteni a PC-s játékokat

Hirdetés

Egyáltalán nem lehet rossz üzlet a PC-s digitális játékáruházat nyitni, ha a Steam, a D2D, a GOG.com, és az Impulse mellett a Microsoft is saját online PC-s játékbolt nyitása mellett döntött. A Games for Windows Live új szolgáltatásaként már működik a Games on Demand, ahonnan otthonról, kényelmesen tudunk játékokat vásárolni, majd letölteni.

Az Xbox Live rendszerén már régóta szolgálatot teljesítő Games on Demand most a Microsoft PC-s divíziójának is elérhetővé vált, igaz még koránt sem a legjobb kínálattal. A bőséges játékfelhozatallal rendelkező, és a digitális letöltés piacát 70%-ban uraló Steammel szemben például mindössze húsz, kizárólag Games for Windows kiadású játékot kínál, de ez a jövőben tovább bővül majd. A boltnyitás örömére a Shadowrun és a Viva Pinata január 4-ig féláron lehet a tiéd. A Games on Demand használatához Games for Windows LIVE kliens és Gamertag szükséges.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)