Hirdetés

Games with Gold - ezekkel játszunk októberben

|

A Microsoft ezúttal nem várt az utolsó pillanatig, már ma bejelentették, milyen ingyenes játékoknak örülhetünk a következő hónapban.

Hirdetés

Szeptemberben olyan címekkel kedveskedett a Microsoft, mint a Mirror's Edge, a Forza Horizon vagy épp az Assassin's Creed Chronicles, így kíváncsian vártuk, mi vár ránk októberben. Szerencsére nem kell tovább találgatnunk.

Maga Major Nelson hozta a hírt, hogy az Xbox Live Gold előfizetéssel rendelkező Xbox One tulajdonosok a hó elején a Super Mega Baseball: Extra Inningset tölthetik le, október 16-tól pedig egy teljes hónapon át a zseniális The Escapists van ingyen.

Az Xbox 360-as játékosok (és a visszafelé kompatibilitásnak köszönhetően természetesen az Xbox One-osok is) az első két hétben az MX vs ATV Reflexet, a hó második felében pedig az I Am Alive-ot tölthetik le ingyen és bérmentve.

Nektek hogy tetszik a kínálat?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)