Hirdetés

Games with Gold - ezek lesznek szeptember ingyenes játékai

|

Major Nelson hivatalosan is bejelentette, milyen ajándék játékokra számíthatnak a Games with Gold előfizetők az első őszi hónapban.

Hirdetés

Szép lassan véget ér a nyár, ami bizonyos szinten szomorú, azonban egyben azt is jelenti, hogy kezdődik az őszi játékdömping. A Microsoft szokás szerint ingyenes játékokkal nyitja a hónapot azok számára, akik előfizettek az Xbox Live Gold csomagra.

Azt már korábban is bejelentették, hogy az egyik Xbox One-os játék az EarthLock: Festival of Magic lesz, most pedig lerántották a leplet a hó második felében aktiválódó ajándékról, ami nem más, mint az Assassin's Creed Chronicles: China. Ez utóbbit szeptember 16-tól október 15-ig tölthetik le az előfizetők.

Az Xbox 360-as játékosok a hó elején a Forza Horizont, míg a hó végén a Mirror's Edge-et tölthetik majd le. A visszafelé kompatibilitásnak köszönhetően ezeket a címeket az Xbox One-os játékosok is megkapják.

Nektek hogy tetszik a szeptemberi kínálat?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)