Hirdetés

Games With Gold - ezek az áprilisi ingyenes játékok

|

Úgy tűnik, valaki túl korán nyomta meg az osztrák Xbox részlegnél azt a bizonyos gombot. Brutálisan jó a kínálat.

Hirdetés

Frissítés: Közben megerősítették az Xbox Wire-ön is, úgyhogy most már hivatalos. A Ryse április 1-30., a The Walking Dead Sason 2. április 16-május 14., a Darksiders április 1-15., az Assassin's Creed Revelations pedig április 16-30 között lesz ingyenes a Gold előfizetők számára.

Korábban írtuk: Csak remélni tudjuk, hogy valódinak bizonyul az a kép, amelyet az Xbox Austria tett közzé nemrég saját Facebook oldalán.

Az osztrák Xbox divízió még a hivatalos bejelentés előtt megosztotta (valószínűleg véletlenül), hogy melyik lesz az a négy játék, amiknek áprilisban örülhetnek a Games With Gold előfizetők. A posztot azóta természetesen eltávolították, de ami egyszer felkerült az internetre, azt ugyebár lehetetlen eltüntetni. Íme az eredeti bejegyzés képe:

Ha valóban ez a négy cím érkezik, akkor április folyamán Xbox One-ra a Ryse: Son of Rome, valamint a The Walking Dead Season 2 válik elérhetővé az előfizetőknek, Xbox 360-as játékként pedig a Darksiders első részét, illetve az Assassin's Creed Revelationst kapjuk meg. Az utóbbi két cím természetesen Xbox One-on is futtatható lesz.

Ti örülnétek, ha tényleg ezek a játékok érkeznének?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)