Hirdetés

Games With Gold - itt vannak a júliusi ingyenes játékok

|

Major Nelson ezúttal is menetrend szerint szállította a bejelentést. Mutatjuk, melyik 4 játékot kapjátok ajándékba ebben a hónapban.

Hirdetés

A Microsoft nagyon megnyomta az elmúlt néhány hónapot, így az Xbox Live Gold előfizetők könyvtára kifejezetten ütős címekkel bővült. Talán a júliusi felhozatal nem üt akkorát, de így is vannak benne mutatós címek.

Xbox One-ra a Grow Up lesz az egész hónapban letölthető játék, amihez július 16-án csatlakozik majd a Speedrunnershez nagyon hasonlító Runbow. Ehhez jön két Xbox 360-as cím, amelyek ugye a visszafelé kompatibilitásnak köszönhetően természetesen Xbox One-on is játszhatóak lesznek. Itt július 15-ig a Kane & Lynch 2, ezt követően egészen hó végéig pedig a LEGO Pirates of the Carribbean: The Video Game lett a nyertes.

Nektek hogy tetszik a kínálat?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)