Hirdetés

Games with Gold - ütős a júniusi ingyenes játékok felhozatala

|

A Microsoftnak már májusban sem kellett szégyenkeznie, júniusra pedig egy még ütősebb csomagot állítottak össze.

Hirdetés

Phil Spencer és csapata nagyon szeretnék, ha május közepén mindenki őket emlegetné. Erre minden esélyük meg is van, hiszen június 11-én hivatalosan is bemutatják majd a Project Scorpiót, de más fronton is beerősítettek.

A Games with Gold programmal ezúttal is 4 játékot kapnak meg ingyen az Xbox Live Gold előfizetők, a kínálat pedig kifejezetten impozáns. A hó elején a Speedrunners, június közepétők pedig a Watch Dogs lehet a miénk. A visszafelé kompatibilitásnak köszönhetően az Xbox 360 és Xbox One felhasználók is megkapják az Assassin's Creed III-at és a Dragon Age: Originst is. Ha ez nem lenne elég, az egészet még megfejelték egy Phantom Dust Remake DLC-vel is.

Nektek hogy tetszik a csomag?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)