Hirdetés

Games With Gold - ezek lesznek a májusi ingyenes játékok

|

A Microsoft ezúttal sem húzta az időt és jó előre bejelentette, milyen játékokra számíthatnak az Xbox Live Gold előfizetők májusban.

Hirdetés

Az áprilisi felhozatal kifejezetten erős volt, így ha még nem töltöttétek le a Ryse-t, a The Walking Dead második évadát vagy épp az Assassin's Creed: Revelationst, akkor siessetek, hiszen ezek már csak rövid ideig elérhetőek.

Helyettük viszont érkezik négy újabb cím, és a Microsoftnak megint nem kell szégyenkeznie. Xbox One-ra egész hónapban letölthető a Giana Sisters: Twisted Dreams Director's Cut, hó közepétől pedig a Lara Croft: Temple of Osiris is csatlakozik hozzá. Xbox 360-ra (és a visszafelé kompatibilitásnak hála One-ra is) a Star Wars: Force Unleashed II a hó eleji ajánlat, amit május 16-án a LEGO Star Wars: The Complete Saga vált.

Nektek hogy tetszik a májusi ajánlat?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)