Hirdetés

Games With Gold - ezeket a játékokat kapjuk márciusban ajándékba

|

Lassan de biztosan közeledik a február vége, egyben azt is jelenti, hogy eljött az ideje a márciusi ingyenes játékok leleplezésének. A Microsoft ezúttal sem bízta a véletlenre a dolgot.

Hirdetés

Már csak egyetlen hét van hátra a télből, és az időjósok is azt mondják, hogy jön a felmelegedés, de a Microsoftnál gondoskodtak róla, hogy akkor se unatkozzunk, ha mégis inkább otthon töltenénk a szabadidőnket márciusban.

Az Xbox One-osok szokás szerint el vannak kényeztetve, hiszen a visszafelé kompatibilitásnak köszönhetően mind a négy játékot megkapják. Ezek közé tartozik a hivatalosan is One-os címként érkező Layers of Fear, amit egész hónapban letölthetnek, illetve az Evolve: Ultimate Edition, ami a hónap második felében lesz elérhető.

Az Xbox 360-as lista sem gyenge, itt március 15-ig a Borderlands 2, ezt követően pedig a Heavy Weapon az, amit ingyen zsákolhattok be.

Nektek hogy tetszik a kínálat?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)